Kurzy obecné obchodní angličtiny

Kurz na míru

Základní info

Anglický jazyk v mezinárodním obchodě nebyl nikdy důležitější, než je dnes. Kurzy obecné obchodní angličtiny poskytované společností Aventurenglish umožňují jednotlivcům specializaci ve všech oblastech pracovní angličtiny pro její dokonalé využití při podnikání a komunikaci.

Co můžete očekávat:

Počáteční konsultace: Naši kvalifikovaní lektoři nejdříve provedou důkladný rozbor Vašich cílů a dosavadních zkušeností s angličtinou, aby Vám mohli poskytnout co nejvhodnější způsob výuky.

Stanovení úrovně a analýza potřeb: Specifické potřeby jednotlivých společností jsou určeny a řešeny za použití analýzy potřeb založené na rozhovorech s klíčovými reprezentanty managementu, testování současných znalostí pro studenty a vypracování individuálního výukového plánu.

Metody výuky: Užití různých multimediálních prostředků, které jsou speciálně připraveny, aby vyhovovaly Vašim potřebám, a moderních učebnic obchodní angličtiny jako jsou: "Powerhouse", "International Express" nebo "Commercially Speaking". To umožňuje studentům současně rozvíjet jazyk a obchodní schopnosti podněcujícím a dynamickým způsobem.

Dozor nad výukovým procesem: Naši lektoři mají zájem na Vaší spokojenosti. Po celý učební proces budou pracovníci Aventurenglish nepřetržitě sledovat Vaše pokroky a budou vést kurzy tak, aby docházelo k udržení optimální úrovně užitečnosti a důležitosti pro třídu jako celek.

Kurzy obecné obchodní angličtiny

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.