Intenzivní kurzy

Kurz na míru

Základní info

St. James nabízí intenzivní výukové bloky pro dosažení získání patřičných znalostí v krátkém časovém horizontu. Intenzivní výukový program, stejně jako pravidelnou výuku, vytváříme přímo na míru a náplň kurzu je odvislá od konkrétních jazykových potřeb a požadavků studentů.

Délka a konkrétní počet hodin intenzivní výuky je odvislý od časových možností klienta. Při ustanovování rozvrhu jsme velmi flexibilní. Může se jednat např. o výuku 3 x týdně 4 h, každé pracovní ráno 2 h apod. Nejčastějším požadavkem je však týdenní intenzivní kurz, který je velmi efektivní, neboť zahrnuje až 30 hodin výuky.

Intenzivní kurzy můžeme zorganizovat v prostorách společnosti klienta či v našich učebnách na nám. Míru. V současné chvíli jsou nejžádanější mimopražské intezivní jazykové kurzy, které pořádáme v malebných odpočinkových hotelech či penzionech. Tyto kurzy spojují jazykovou výuku s patřičnou relaxí a sportem a jsou příjemným osvěžením pracovního vytížení. Student má možnost strávit s lektorem celý den a naučit se reagovat v jazyce v reálných situacích i mimo výukové hodiny.

Intenzivní kurzy

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.