intenzivní angličtina v zahraničí

Kurz na míru

Základní info

Trebinshun House - intenzivní residenční program

Máte rádi "starou dobrou Anglii"? Pak studujte angličtinu na aristokratickém sídle uprostřed Walesu. Prvotřídní, velmi intenzivní výuka s osobním přístupem, kvalitní ubytování, výtečná domácí kuchyně a důraz na tradice odlišuje Trebinshun House od ostatních škol.

Ranní blok výuky strávíte ve skupince max. 4 studentů. Polední přestávku můžete využít pro nezbytnou pracovní komunikaci. Odpoledne následují individuální hodiny. Ty jsou zaměřeny podle Vaší potřeby - finance, medicína, právo, obchodní nebo všeobecná angličtina. Učitel například nahrává Váš projev a Vy sami opravujete zakořeněné chyby nebo pracujete na výslovnosti. Pak následuje samostudium v dobře vybaveném studijním centru, včetně e-mailu a laptop připojení. Ještě před večeří se sejdete znovu s vyučujícím a poslechnete si televizní zprávy. Učitel je nahrává, takže se vrátíte k částem, kterým jste nerozuměli. Večer se můžete připojit ke společenskému a kulturnímu programu, který je připraven tak, aby podpořil Vaše jazykové dovednosti v neformálních situacích. Můžete také zvolit pouze individuální výuku.

Volitelný způsob studia
A. 15 hodin ve skupině + 7,5 hodin individuální výuky
B. 15 hodin ve skupině + 15 hodin individuální výuky
C. 22,5 hodin individuální výuky
D. 30 hodin individuální výuky

Ve škole je maximálně 12 studentů. Ubytováni jsou v pohodlných, tradičně zařízených pokojích s vlastním soc. zázemím. K dispozici máte kulečník, tenisový kurt, trávník pro kroket, fitnes a saunu. K "čaji o páté" se podává čerstvý koláč, před večeří se setkáte se spolužáky u krbu na skleničku vína. Obvykle ve čtvrtek se podává slavnostní večeře - prostřená na stříbře, kde se setkáte s místními zajímavými lidmi. Zkusit můžete projížďku na koních, túru po národním parku nebo plavbu po kanálu.

Cena za týdenní pobyt 67 200 Kč zahrnuje: výuku program A, výukové materiály, večerní program, ubytování a stravování v sezóně říjen - květen.

reference
Credit Suisse - Deutsche Post - BMW - Swedish Parlament - American Express - Fiat - Italian Parlament - Yves Rocher - Ernst & Young - Palmolive - Audi

intenzivní angličtina v zahraničí

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.