Individuální výuka

Kurz na míru

Základní info

Naše škola ctí každého klienta jako individuální osobnost, která má nejen svá specifická přání a potřeby, ale i schopnosti, nadání a časové možnosti. Pro ty, kteří chtějí, aby jim byla věnována maximální péče, která bude plně přizpůsobena jejich tempu, schopnostem, požadavkům na výuku i časovým možnostem, je určena právě INDIVIDUÁLNÍ VÝUKA.

Hlavní výhody této výuky:
na začátku kurzu vás otestujeme kvalitním písemným testem a ústním pohovorem
probereme s vámi vaše očekávání, představy a cíle, obsah výuky, výukový materiál, vaše časové možnosti aj.
na základě tohoto pohovoru vypracujeme výukový plán a navrhneme vám nejefektivnější postup, který samozřejmě bude vycházet převážně z vašich potřeb a možností.
můžete si zvolit prostředí výuky (u vás doma, ve vaší kanceláři, v naší učebně, v "neutrálním" prostředí čajovny či jinde...)
můžete si zvolit délku výuky (optimální dotace se podle doporučení psycholingvistů a metodiků pohybuje mezi 60 a 90 minutami, standardně dvakrát v týdnu)
během kurzu budete průběžně hodnoceni a testováni; samozřejmostí jsou konzultace či případné úpravy obsahu kurzu, délky nebo frekvence hodin aj.
na závěr kurzu od nás získáte certifikát a hodnotící zprávu, která je plně v souladu s normami Všeobecné evropské soustavy Rady Evropy a organizace ALTE
připravujeme pro vás tzy. JAZYKOVÝ PAS, který rovněž vychází z mezinárodně uznaných norem
"S NÁMI PŘEKROČÍTE VAŠE HRANICE ..."

Individuální výuka

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.