FLC / Ft. Lauderdale - Florida - angličtina

Kurz na míru

Základní info

UMÍSTĚNÍ: město plné slunce Ft.Lauderdale najdete v Americe ve státě Florida, který je známý jako "Slunečný stát". Město leží v srdci Zlatého pobřeží - místa s nejkrásnějšími plážemi.

VYBAVENÍ: kvalitně vybavené učebny, knihovna a jazykovou laboratoř se spoustou zajímavých knih, které si můžete vypůjčit. K dispozici je TV, multi-media cetrum (zdarma využití e-mailu), video pokoj, CD, klimatizace.

SLOŽENÍ STUDENTŮ: 20% + Německo, 10-14% ČR, 5-9% Itálie, Japonsko, Švýcarsko, Polsko.

VOLNÝ ČAS: k celodennímu výletu vás láká celé okolí, můžete prozkoumat historii NASA v Kennedy Space Center, navštívit Disney World,...Celodenní výlet do Key West 55 USD, Orlando 100 USD apod. Informace o odpoledních programech vám poskytne místní koordinátor, který se stará o zábavu studentů. Splňte si svůj životní sen a zúčastněte se studijního pobytu na Floridě ve výukovém centru jedné z nejoblíbenějších škol.

UBYTOVÁNÍ: neděle - sobota.

Hostitelská rodina - polopenze, jednolůžkový, dvoulůžkový pokoj.

Hotely - Shore Haven Resort, Fairfield Inn Marriott - nabídku včetně ceny a popisu připravíme na vyžádání.

TERMÍNY: celoroční nabídka.
Nástupní termíny každé pondělí - pokud není dáno jinak. Začátečníci mohou nastoupit každé první pondělí v měsíci.

VĚK STUDENTŮ: od 17 let.

KURZY: délka lekce = 50/45 minut.

Vacation English - 16 lekcí obecné angličtiny za týden, dopolední výuka od pondělí do čtvrtka, pro všechny stupně pokročilosti, max. 10 studentů ve skupině. Výhodou je možnost žádat o turistické vízum.

General English - 20 lekcí obecné angličtiny za týden, pro všechny stupně pokročilosti, max. 10 studentů ve skupině. Na vycestování do USA postačí turistické vízum.

Intensive Course - 30 lekcí obecné angličtiny za týden, dopolední a odpolední výuka, pro všechny stupně pokročilosti, max. 10 studentů ve skupině.

Minigroup Intensive - 30 lekcí obecné angličtiny za týden, dopolední a odpolední výuka, pro všechny stupně pokročilosti, max. 5 studentů ve skupině.

General English PLUS - 30 lekcí obecné angličtiny za týden, 20 lekcí obecné angličtiny ve skupině max. 10 studentů + 10 lekcí One-to-One.

English for Business - 20 lekcí obecné angličtiny ve skupině max. 10 studentů a 10 lekcí Business English v odpoledních hodinách ve skupině max. 5 studentů, od Intermediate, 2-4 týdenní program.

Cambridge and TOEFL Examination - viz. str. Zkouškové kurzy.

Teenager Course - od 14 do 18 let, obecná angličtina v kombinaci s odpoledními aktivitami. Nabídka viz. str. Sluníčka - kurzy pro děti a mládež.

FLC / Ft. Lauderdale - Florida - angličtina

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.