Firemní výuka anglického jazyka

Kurz na míru

Základní info

Firmám či státním institucím nabízíme výuku, která je časově a obsahově přizpůsobená požadavkům objednavatele. Podle profesního zaměření firmy Vám můžeme připravit jazykový kurz "šitý přímo na míru" pro výuku angličtiny i pro výuku němčiny.

Rádi bychom Vám doporučili následující model firemní výuky, který se osvědčil při výuce manažerů, ředitelů, vedoucích a administrativních pracovníků a dalších zaměstnanců:
1) Zařazení zaměstnanců do homogenní skupinek po 4-8 studentech. Menší skupinky jsou vhodnější pro konverzační aktivity a umožní aktivní používání jazyka.
2) Rozdělení do více úrovní pokročilosti - naše agentura používá až 10 stupňů pokročilosti od začátečníků po pokročilé studenty. Znamená to, že student je optimálně zařazen do pokročilosti, která odpovídá jeho znalostem.
3) Při zařazování zaměstnanců na konkrétní úroveň vypracujeme se zájemci referenční testy zdarma a provedeme ústní pohovory. Po vyhodnocení testů můžeme vypracovat kompletní výukový program pro všechny skupiny v rámci Vaší firmy.
4) Navrhujeme konání firemních kurzů v termínu říjen - leden, únor - květen. Dle dohody může výuka probíhat v rámci Vašich časových možností 1-2x týdně.
5) Vybereme a zajistíme pro Vás všechny učební materiály. Doporučujeme učebnice Enterprise nebo Headway, se kterými mají naši klienti dobré zkušenosti. Učebnice doplňujeme o vlastní výukové materiály (konverzační témata, poslechy, hry, křížovky a soutěže apod).
Provedeme zdarma audit Vaší stávající jazykové výuky a doporučíme optimální výuku, která zaručí efektivně investované finanční prostředky a pokroky ve znalostech zaměstnanců.

Firemní výuka anglického jazyka

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.