Firemní jazykové kurzy

Kurz na míru

Základní info

Učební plán na míru

Před započetím výuky provádíme analýzu potřeb jazykového vzdělávání a stanovení úrovně znalostí. Následně sestavíme plán rozvoje jazykových schopností pro každou studijní skupinu. Vycházíme z konkrétních potřeb klienta a ze stávající úrovně jazykových znalostí jednotlivých studentů. Průběh výuky kontrolujeme pomocí testů a dle požadavků klienta vyhodnocujeme zlepšování jazykových dovedností.

Lektoři

Spolupracujeme s desítkami kvalifikovaných zkušených českých lektorů i rodilých mluvčí. Naši lektoři se účastní interních i externích školení, kvalitu výuky pravidelně kontrolujeme prostřednictvím hospitací a odpovědních anket.

Učební materiály

V našich firemních jazykových kurzech používáme speciální učebnice určené pro výuku v profesionálním prostředí. Díky obchodnímu zaměření učebních materiálů budou studenti dobře připraveni na běžné i méně obvyklé situace na pracovišti, při obchodní komunikaci a jednáních.

Účinná výuka v malé skupině

Malé množství žáků ve skupině (1-6) usnadňuje individuální přístup a posluchačům poskytuje prostor pro vybudování komunikačních dovedností. Již od úrovně začátečníků provádíme s pomocí probrané gramatiky konverzační cvičení. Posluchače systematicky připravujeme na používání jazyka v běžných a profesních situacích.

Dokonalý přehled o výuce

Na konci každého měsíce obdržíte podrobné vyúčtování výuky společně s přehledem docházky. Rychle tak ověříte přítomnost zaměstnanců na výuce a budete mít dokonalý přehled o veškeré provedené, odvolané či přesunuté výuce.

Firemní jazykové kurzy

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.