Executive Coaching

Kurz na míru

Základní info

Executive Coaching od Aventurenglish spočívá v intenzivní, zákazníkovi přizpůsobené výuce jazyka a obchodních dovedností, osobně poskytovanou ředitelem naší společnosti, která zdokonaluje řídící pracovníky v jejich schopnostech zlepšit konečné výsledky své činnosti. Mezi exekutivním rozvojem, dlouhodobou ziskovostí a obchodním růstem existuje silná vazba. Aventurenglish chce pomoci svým klientům dosahovat všech těchto bodů.

Co můžete očekávat:

Stanovování cílů: Nejprve Vám pomůžeme definovat očekávané výstupy předtím než dojdeme společně k závěrům ohledně požadovaného výkonu a režimu.

Komplexní analýza: Vaše potřeby a situace budou stanoveny pomocí exekutivních konzultací a nezávislém ohodnocení Vašich požadavků ředitelem Aventurenglish.

Metoda výuky: Používáme mnoho multimediálních prostředků, které jsou speciálně upraveny, aby vyhovovaly Vašim potřebám. Dále moderní učebnice obchodní angličtiny, jako jsou "English for Business Communication" nebo "English for Business Studies",což umožňuje individuelně našim klientům rozvíjet současně jazyk a obchodní schopnosti stimulující formou exekutivní úrovně.

Flexibilní vývoj kurzu: Aventurenglish bude neustále sledovat Vámi dosažený pokrok ve výuce a bude přizpůsobovat lekce Vámi dosaženým výsledkům pro docílení maximálního přínosu výukového programu.

Skutečné výsledky, skutečný úspěch:

V Aventurenglish víme, že v obchodním světě je jen málo věcí důležitějších než výsledky samy. Proto při práci s našimi klienty klademe tak velký důraz na prokázání pokroku a osobního růstu, kterého dosahují. Vaše spokojenost je náš nejvyšší cíl ke kterému směřujeme, což chceme dokazovat při každé společné lekci s Vámi. Ukážeme Vám skutečný, konečný efekt Vaší spolupráce s námi.

Executive Coaching

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.