DID - Deutsch Institut / Frankfurt&Berlín&Mnichov&Wiesbaden - němčina

Kurz na míru

Základní info

UMÍSTĚNÍ: kurzy německého jazyka jsou jedinečnou příležitostí, jek se učit cizí jazyk v zemi, kde se jím hovoří. V naší nabídce najdete možnost studia
v DID Institutu, který byl založen v roce 1970 a je zaměřen na vzdělávání lidí z celého světa za pomoci vysoce kvalifikovaných lektorů.

FRANKFURT: je finanční metropole Německa. Ve městě najdete staré univerzity, známá divadla a mnoho dalších zajímavých staveb. Školní budova DID je umístěna v krásné čtvrti města Frankfurtu - Sachsenhausen. Studentům jsou k dispozici moderní učebny, perfektně vybavené samostudovny a kavárna, kde můžete trávit volný čas o přestávkách a mimo výuku.

BERLÍN: je město plné kontrastů. Dinamická metropele se širokou škálou kulturních zajímavostí. Škola institutu DID leží v samém srdci Berlína - Chausseestrasse a pro studenty z celého světa jsou připraveny kvalitně vybavené učebny a vše co student potřebuje k úspěšnému pobytu na jazykové škole.

MNICHOV: je hlavním městem Bavorska s možností velkého výběru odpoledního programu. Jazyková škola v Mnichově patřící k institutu DID byla založena v roce 1977. Studenti mají k dispozici samostudovnu, počítačovou místnost a velice dobře vybavenou knihovnu.

WIESBADEN: je elegantní městečko známé především díky termálním lázním. Mnoho krásných parků a atraktivních náměstíček nabízí dobrou příležitost pro relaxaci spojenou s výukou německého jazyka. Škola nabízí 7 učeben, možnost využití studijního centra o občerstvení v kavárně.

UBYTOVÁNÍ: neděle - sobota.
Hostitelská rodina - snídaně, polopenze, plná penze (jen Wiesbaden) jednolůžkový, dvoulůžkový pokoj.


TERMÍNY: celoroční nabídka. Nástupní termíny jsou každé pondělí - speciální termíny pro úplné začátečníky.

VĚK STUDENTŮ: od 17 let, 14-20 Wiesbaden.

KURZY: délka lekce = 45 minut.

Obecný kurz - 20 lekcí obecné němčiny za týden, cca 12 studentů ve skupině, pro všechny pokročilosti, Frankfurt.

Intenzivní kurz - 25 lekcí obecné němčiny za týden, cca 12 studentů ve skupině, pro všechny pokročilosti. Všechna centra.

Super Intenzivní kurz - 30 lekcí obecné němčiny za týden ve skupině max. 12 studentů, pro všechny stupně pokročilosti, Mnichov.

Obchodní kurz - 20 nebo 25 lekcí obecné němčiny za týden + 9 přídavných lekcí se zaměření na obchodní němčinu, max. 8 studentů ve skupině, Frankfurt.

Kurzy pro děti a mládež (10-20 let) - Kolín, Norimberg, Augsburg, Mainz, Aschaffenburg, Bad Kreuznach, Berlín, Hochst. Nabídku připravíme na vyžádání. Základní info najdete na str. Kurzy pro mládež tzv. Sluníčka.

DID - Deutsch Institut / Frankfurt&Berlín&Mnichov&Wiesbaden - němčina

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.