Čeština

Kurz na míru

Základní info

Kurzy, které nabízíme, jsou šité na míru potřebám klienta. Věříme, že každý člověk je jiný a proto v naší nabídce nenajdete univerzální kurz s předem určenými materiály. Klienti mají různé zájmy, různé cíle a jejich znalosti jsou na různé úrovni. Naše první setkání, které je zdarma, má formu konzultace, při které zjistíme potřeby konkrétního klienta. Na základě této konzultace a na základě našich několikaletých zkušeností s výukou jazyků v České republice připravíme pro zákazníka kurz přesně odpovídající jeho potřebám. Při sestavování kurzu využíváme nejnovější materiály, které jsou na trhu k dispozici, radíme se s každým členem našeho týmu a samozřejmě konzultujeme se zákazníkem. Výsledkem je jazykový kurz, který v největší možné míře odpovídá požadavkům konkrétního klienta. Všechny potřebné materiály jsou součástí kurzu. Neúčtujeme žádné skryté dodatečné ceny. Běžný výukový materiál obsahuje také novinové a časopisecké články, nejnovější události, texty, audio i videokazety. Pro zaručení vašeho úspěchu pravidelně zařazujeme testy a hodnocení.

Každého klienta tak můžeme uspokojit. Nabízíme kurzy s širokým výběrem témat; mezi jinými: finance, marketing, daně, literatura, sport, historie, počítače, věda, medicína, kultura, bankovnictví, světové zprávy, obchodní angličtina, všeobecná angličtina.

Zajisté můžete očekávat výuku gramatiky a korekci, ale především se budete učit od rodilého mluvčího. Je ověřeno, že tento způsob výuky zajišťuje nejrychlejší a nejtrvalejší výsledky.

Rozvrh hodin závisí jen na vás. Časově se naprosto přizpůsobíme vašemu harmonogramu. Běžný týdenní výukový plán zahrnuje dvě hodiny (á 45 minut) dvakrát týdně. Například: úterý 17:00 - 18:30 a čtvrtek 17:00 - 18:30. Někteří studenti upřednostňují náš každodenní intenzívní program.

Platby vám fakturujeme měsíčně. Není nutné platit za výuku předem.

Čeština

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.