Cape Communication Centre / Cape Town - angličtina

Kurz na míru

Základní info

UMÍSTĚNÍ: Kapské město nabízí svým návštěvníkům fantastickou přírodní scenérii, příjemné klima-tické podmínky a kromě tradiční výuky anglického jazyka i možnost prožití velkého dobrodružství ve volném čase. Jazyková škola CCC našla své nové místo pro výuku anglického jazyka v příjemné budově, která svým vzhledem nezapře, že byla v minulosti klasickým hotelem. Výukové středisko leží jen pár minut pěšky od písčité pláže, ke které vede řada obchůdků, restaurací, barů a v blízkosti je i kino.

VYBAVENÍ: 22 učeben, společenská místnost, games room, video, e-mail a internet za malý poplatek, kulečník, jazyková laboratoř, TV, bazén, "al fresco" bar a místo pro barbecue. Vaše rodina vám může prostřednictvím školy telefonovat, posílat e-maily a faxy. Využití telefonu a PC je samozřejmě možné i pro vaši komunikaci s firmou či příbuznými.

SLOŽENÍ STUDENTŮ: 20% Německo, 10-14% Švýcarsko, Africké země, 5-9% Argentina, Brazílie, Korea, 1-4% Bulharsko, ČR, Chile, Francie, Itálie, Japonsko, Rakousko, Rusko, Slovinsko.

VOLNÝ ČAS: můžete trávit na pláži, navštívit rybářské vesničky, historické centrum města a podniknout výlet na Stolovou horu, kde se vám nabízí kouzelný pohled na celé město. CCC dále nabízí výlet na Robben Island, Spier Wine Estate, Ostrich Farm, apod. Poplatky se pohybují mezi 10-25 EUR.

UBYTOVÁNÍ: neděle - sobota.
Hostitelská rodina - polopenze, jednolůžkový pokoj.
Školní residence - jednolůžkový, dvoulůžkový pokoj, se snídaní. Školní residence je umístěna v klidné ulici nedaleko pláže. Některé pokoje mají vlastní soc. zařízení - za příplatek, jiné mají společné WC na chodbě. Pokoje jsou každý den uklízeny. Residence má barevnou TV ve společenské místnosti, kuchyňku, zahradu a parkoviště.


TERMÍNY: celoroční nabídka. Nástupní termíny jsou každé pondělí - pokud není dáno jinak.

VĚK STUDETŮ: od 17 let.

KURZY: délka lekce = 55 minut.

General English - 20 lekcí obecné angličtiny za týden, pro všechny stupně pokročilosti, max. 8 studentů ve skupině.

Intensive Course - 30 lekcí obecné angličtiny týdně, max. 8 studentů ve skupině, pro všechny stupně pokročilosti.

Intensive Plus - 30 lekcí obecné angličtiny týdně, dopoledne max. 8 studentů, + 5 lekcí One-to-One/jeden učitel a jeden žák, zájemce s min. zá-kladními znalostmi AJ.

Business English - 20 lekcí obecné angličtiny v dopoledních hodinách + 10 lekcí obchodní angličtiny odpoledne, pro zájemce se vstupní pokročilostí min. Intermediate.

Cambridge Course - 30 lekcí obecné angličtiny, FCE, CEA a CPE, 8 a 12-ti týdenní moduly.

One-to-One - individuální lekce.

Teenager/Junior Course - kurz obecné angličtiny v kombinaci s předplacenými odpoledními aktivitami.

Cape Communication Centre / Cape Town - angličtina

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.