Angličtina ve finančnictví

Kurz na míru

Základní info

Kurz vyvinutý pro Českou pojišťovnu pro výuku angličtiny v pojišťovnictví. Kurz se zabývá specifickou terminologií v pojišťovnictví a jeho cílem je naučit zaměstnance uvedenou terminologii úspěšně používat při čtení a psaní dokumentů.

Popis kurzu:

Kurz Angličtina v pojišťovnictví slouží ke zvládnutím specifické terminologie v pojišťovnictví v písemné formě. Kurz byl vyvinut zakázkově pro Českou pojišťovnu. V kurzu je vždy v každé lekci podán seznam vyučovaných pojmů následovaný odbornou statí používající tyto termíny v praxi. Následuje řada cvičení včetně luštění křížovek, kde si student uvedené termíny a obraty procvičuje. Kurz je dále doplněn o 2 slovníky, obsahující vždy v lekci použitou slovní zásobu. Jeden je odborný a jeden obecný, student si v nich může v libovolném okamžiku vyhledávat buď anglický, nebo český termín. Blíže o e-Learning v České pojišťovně se dočtete v případové studii.

Co najdete v demo:

Demo obsahuje jednu lekci se všemi výše uvedenými elementy. Křížovku naleznete na poslední stránce lekce.

Jak byl kurz vyvinut:

Kurz je vyvinut ve vývojovém nástroji ToolBook II, pro zpestření a animace je použit Flash. Křížovka je vyvinuta jako vkládaný objekt s XML popisem. Na základě toho byla křížovka integrována i jako další testovací objekt do našeho systému Tester 2000 a uživatelé si tudíž mohou sami vytvářet velmi jednoduše testy, obsahující vedle obvyklých testovacích objektů (multiple choice, drag&drop,..) i takovéto atypické a zajímavé prvky testování. Rovněž slovníky v kurzu byly vyvinuty jako objekty pro vkládání do ToolBook II Instructor a jsou tudíž znovupoužitelné. Kurz komunikuje prostřednictvím normy AICC a je v České pojišťovně používán v LMS Tutor2000. Po výrobě předpřipravených prvků trvá vývoj jedné takovéto lekce cca 1 den. Kontis je tak schopen České pojišťovně dodávat další obdobné lekce (a dodává) ve velmi rychlých reakčních dobách.

Systémové požadavky:

Pro provoz kurzu je třeba mít nainstalován prohlížeč MS Explorer 4.1 SP1 a vyšší a komponentu Flash Player (tu lze bezplatně získat např. na www.Tutor2000.cz nebo www.macromedia.com).

Angličtina ve finančnictví

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.