ANGLIČTINA PRO MANAGEMENT-WORKING WORLD-Trebinshun Method-EXTM CC / IC / IDC

Kurz na míru

Základní info

Lokace :
Trebinshun (blízko Breconu, jižní Wales)
Typy kurzů :
Klasická kombinace (CC)
Intenzívní kombinace (IC)
Individuální kombinace (IDC)
Počet hodin týdně CC:
20 VH (15 hodin) ve skupině + 10 VH (7,5h) ind. výuka + 10 VH (7,5h)
samostudium IC:
20 VH (15 hodin) ve skupině + 20 VH (15h)
individuální výuka IDC:
40 VH (30 hodin) individuální výuka
Vybavení :
Volný přístup na e-mail a internet, počítačové centrum, kulečníková herna, salóny, bar, tenisový kurt, kola k zapůjčení
Délka kurzů :
1 - 52 týdnů
Max. počet studentů:
4 ve skupině, v rezidenci 12
Strava :
Plná penze (kromě sobotních obědů a večeří), vynikající kuchyně
Ubytování :
Jednolůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím


KURZY:

Všechny výukové hodiny v Trebinshunu jsou precizně připravovány a jsou metodicky vystavěny tak, abyste si osvojili co nejvíce jazykových dovedností v co nejkratším čase.

Na začátku kurzu je vypracována detailní studie, mapující vaše znalosti a dovednosti a sondující vaše individuální jazykové potřeby.

Na konci kurzu se vaše vyjadřování stane korektnějším a plynulejším, získáte větší jistotu v používání angličtiny a mnohem lépe budete schopni zvládat běžné manažerské i společenské situace.

LEKTOŘI:

Všichni místní lektoři přicházejí z obchodního prostředí. Mají metodickou kvalifikaci k výuce anglického jazyka a patřičnou profesní zkušenost. Snaží se ve spolupráci s vedením školy zajistit, aby Váš pobyt zde byl maximálně efektivní a aby všechny Vaše osobní cíle byly dosaženy.

TYPY KURZŮ:

KLASICKÁ KOMBINACE (EXTM CC)

KLASICKÁ KOMBINACE je nejpopulárnějším kurzem místního střediska. Je charakteristický různorodostí forem výuky, neboť zahrnuje výuku ve skupině, individuální výuku a řízené samostudium (pod dohledem lektora).
1 výuková hodina = 45 minut)

Jeden týden zahrnuje:

* 20 hodin skupinové výuky (maximálně 4 osoby ve skupině)
* 10 hodin individuální výuky
* 10 hodin řízeného samostudia a pobytu v multimediálním centru

Kombinace skupinové výuky a samostudia je jednou z nejefektivnějších výukových metod.

Skupinová výuka se zaměřuje převážně na ústní projev a porozumění slyšenému slovu. Individuální výuka se naproti tomu zaměřuje spíše na tematickou slovní zásobu, na gramatiku a na Vaše konkrétní potřeby a cíle.

Podstatná část výukových témat vychází přímo z vašich potřeb nebo z potřeb vašich kolegů, což činí výuku zajímavou a motivující. Během výuky se zaměříte také na celou škálu obchodních dovedností, jako je obchodní jednání, prezentace, vedení schůze, telefonování a obchodní korespondence.

INTENZÍVNÍ KOMBINACE (EXTM IC)

Program INTENZÍVNÍ KOMBINACE je typický vyváženým poměrem skupinové výuky a individuálních hodin.
Jeden týden zahrnuje:

* 20 lekcí ve skupině (maximálně 4 osoby)
* 20 hodin individuální výuky

INDIVIDUÁLNÍ KOMBINACE (EXTM IDC)

Pro studenty, kteří vyžadují výhradně individuální přístup, je připraven kurz INDIVIDUÁLNÍ KOMBINACE, který zahrnuje 40 hodin výlučně one-to-one výuky. Do tohoto programu lze vkomponovat jakýkoli individuální požadavek - například zaměření výuky na obchodní dovednosti (prezentace, jednání, schůze) nebo na speciální obory jako jsou finance, medicína, právo atd.

SPOLEČENSKÝ PROGRAM:

Na každý večer je určitý čas vyhrazen samostudiu. Kromě toho je ovšem připraven pestrý program, při kterém si můžete procvičit nabyté dovednosti v reálných neformálních konverzačních situacích. Každý týden se pořádá tzv. večer pro hosta, při kterém se můžete setkat se členy místní komunity nebo si vyslechnout přednášku pozvaného odborníka. Poslední den vašeho pobytu proběhne tzv. "farewell drink" = večírek na rozloučenou, během něhož dostanete i výstupní certifikát.

Nabízíme vám množství aktivit, kterým se můžete ve svém volném čase věnovat - např. kroket, rybaření, jízda na koni, squash, tenis, golf, cyklistika nebo body-building.

Pokud nejste příznivcem energeticky náročného odpočinku, můžete jen tak odpočívat před krbem, poslouchat hudbu, sledovat TV nebo hrát šipky či kulečník.

Každý víkend jsou pro studenty organizovány výlety do okolí, např. do Shakespearova rodiště Stratford-upon-Avon, do proslulých římských lázní v Bathu, do Gloucesteru nebo hlavního města Walesu - Cardiffu.

UBYTOVÁNÍ:

Ubytování v trebinshunském sídle splní bezezbytku očekávání těch, kteří chtějí poznat, jak žijí příslušníci "upper middle class" na waleském venkově. V ceně je zahrnuto ubytování v komfortním jednolůžkovém pokoji s vlastní koupelnou a plná penze s výjimkou sobot, kdy se podává pouze snídaně. Studenti, kteří zůstávají v Trebinshunu i o sobotách, mají k dispozici celý den, který mohou využít k procházkám po panství i k výletům do bližšího i vzdálenějšího okolí. Po příjezdu mají také možnost vybrat si z několika organizovaných sobotních exkurzí.

STRAVOVÁNÍ:

Místní kuchyně může být právem hrdá na svůj vysoký standard, nejen proto, že používá výhradně čerstvé místní suroviny. Důkazem kvality zdejší stravy jsou častá ocenění a pochvaly z řad hostů a klientů. Ve všedních dnech a v neděli se podává typická anglická snídaně, lehký oběd a večeře o třech chodech s vínem v útulné stylové jídelně; v letních měsících se obvykle večeří na terase. Během dne se podává dopolední a odpolední svačina (tea at five).

ANGLIČTINA PRO MANAGEMENT-WORKING WORLD-Trebinshun Method-EXTM CC / IC / IDC

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.