ANGLIČTINA PRO MANAGEMENT-WORKING WORLD-Angličtina a pracovní praxe-WWEWE 30

Kurz na míru

Základní info

Lokace :
Brighton, Cambridge, Edinburgh, Fitzroy, Londýn, Oxford
Rozvrh : Minimálně 4 týdny obecné angličtiny 6 VH denně, následováno
minimálně 4 týdny neplacené pracovní praxe
Počet hodin týdně :
30 vyučovacích hodin (45 minut) = 22,5 hodin týdně
Vstupní úroveň :
Středně pokročilí (CEPT EUFRAT 24-30)
Minimální věk:
16 (Brighton, Cambridge, Edinburgh, Fitzroy, Londýn)
18 (Oxford)


Charakteristika kurzu:

Účastníci studují minimálně 4 týdny obecnou angličtinu (6VH denně) v libovolné pobočce. Na konci kurzu by měli dosáhnout úrovně středně pokročilí
(CEPT 24-30). Poté účastníci nastoupí neplacenou praxi, trvající minimálně 4 a maximálně 26 týdnů ve vybraném podniku na území Spojeného království. Tato praxe je neplacená, ačkoli firmy obvykle hradí náklady, spojené s cestováním, pokud podnik nesídlí v místě studia. Umístění umožňuje získat pracovní zkušenosti, ověřit si úroveň ovládnutí angličtiny v praxi a obohatit profesní CV.

Místo pracovní praxe:

Umístění se obvykle realizuje v podnicích střední velikosti v Londýně, Brightonu, Cambridgi, Oxfordu a Edinburghu. V některých případech je účastník umístěn do firmy na jiném místě na území Spojeného království. Firmy, které se účastní tohoto programu, se různí co do velikosti, oboru, konkrétního pracovního zařazení účastníka a úvazku. Můžeme zajistit ubytování v rodině v místě praxe (v Londýně také na ubytovně) po celou dobu praxe.

Obory praxe:

Praxe je možná ve většině komerčních odvětví, např. marketingu, administrativě, cestovním ruchu, ubytovacích službách, telekomunikacích, dovozu/vývozu, médiích, oděvnictví, strojírenství, IT. Praxe v oborech právních a bankovních nejsou bohužel ze zákona možné. Obor a pracovní pozice záleží na předchozí kvalifikaci účastníka, jeho praxi a znalosti angličtiny. Čím vyšší vstupní předpoklady, tím lepší umístění v této pracovní praxi.

Registrační procedura:

* Zašlete nám vyplněný formulář Work Experience Application Form (v českém překladu k dispozici na www.eufrat.cz), strukturovaný životopis a motivační dopis s uvedením oboru, v němž hledáte praxi.
* Po obdržení těchto dokumentů vám zašleme Pre-Course Test. Tento test musíte vyplnit bez cizí pomoci a odeslat jej zpět spolu s registračním poplatkem ve výši 342 GBP.
* Poté vám zašleme potvrzení vaší registrace v programu Angličtina a pracovní praxe.
* Během prvního týdne vašeho kurzu obecné angličtiny se telefonicky spojíte s naším koordinátorem pracovní praxe, který s vámi probere detaily vašeho umístění.
* Náš koordinátor pak kontaktuje vytipované podniky a zašle vám informace o vybrané firmě. Poté absolvujete buď telefonický, nebo osobní pohovor s HR managerem příslušné firmy.
* Jakmile se s firmou dohodnete na umístění, dokončíme umisťovací proceduru a pokud chcete, zajistíme vám ubytování v místě praxe. Náš koordinátor s vámi zůstává v kontaktu a každé tři týdny se s vámi sejde, abyste spolu zhodnotili dosavadní průběh praxe.
* Po skončení praxe obdržíte certifikát o absolvování, zprávu a reference pro další zaměstnavatele.

ANGLIČTINA PRO MANAGEMENT-WORKING WORLD-Angličtina a pracovní praxe-WWEWE 30

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.