Angličtina pro děti - Sesame English? - pro děti od 4 do 7 let

Kurz na míru

Základní info

Firma Berlitz a tvůrci televizního pořadu Sesame Street se spojili a vytvořili Sesame English - multimediální výukový program, jehož účelem je představit angličtinu dětem ve věku od 4 do 7 let. Tento výukový program je určen jak pro školy, tak pro skupinové a individuální kurzy. Jeho hlavním aktérem je roztomilá loutka Muppet jménem Tingo, která pochází z díly Jima Hensona a Sesame WorkshopTM - tvůrců, kteří již po více než 30 let přináší celému světu oblíbený pořad Sesame Street (v češtině Sezame, otevři se!) a jeho roztomilé postavičky, a kteří patří mezi nejuznávanější tvůrce dětských vzdělávacích pořadů na světě. Tingo představuje dětem angličtinu zábavnou a přístupnou formou, přičemž využívá jako pomůcky televizní pořady, knihy, videokazety a další studijní materiály.

Kurzy Sesame English jsou vedeny Berlitz metodou , která klade důraz na interaktivní výuku, vedenou individuálně či v malých skupinkách, kdy se učitel plně věnuje každému žákovi. Studijní plán je doplněn výukovými materiály, mezi něž patří například knihy úkolů, kartičky, hry, manuální práce, skandování, tradiční anglické písně a řada dalších. Vysoce kvalifikovaní učitelé využívají těchto materiálů a postaviček Muppet k tomu, aby představili dětem cizí jazyk příjemnou a pro ně přístupnou formou. Důležitou roli ve výuce hraje maňásek Tingo, který dokáže upoutat pozornost dětí a poskytuje učiteli možnost využívat další "hlas", aby tak učinil výuku angličtiny i dalších jazyků interaktivnější a zábavnější.

Program Sesame English se skládá ze dvou kurzů po čtyřech úrovních: kurzy Elmo pro děti ve věku 4-5 let a kurzy Tingo pro děti staré 6-7 let. Každý kurz se skládá ze 120 lekcí (30 na každou úroveň), v nichž vystupují známé postavičky z pořadu Sesame Street: Big Bird, Elmo, Bert a Ernie, Cookie Monster, Grover a Bručoun Oskar, a samozřejmě nesmíme zapomenout na Tinga. Každé dítě, které se do kurzu zapíše, dostane na uvítanou balíček studijních materiálů, mezi něž patří například barevná obrázková kniha a anglický Sesame pas. Do pasu zaznamenávají učitelé pokrok, který děti udělají, a který tak mohou sledovat i jejich rodiče. Po úspěšném absolvování každé úrovně dostanou děti také od Tinga nebo Elma vysvědčení.

Angličtina pro děti - Sesame English? - pro děti od 4 do 7 let

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.