ANGLIČTINA A VOLNÝ ČAS-LANGUAGE AND LEISURE-Skotský Nový rok "Hogmanay"-LLHOG 20

Kurz na míru

Základní info

Lokace :
Edinburgh
Termín :
28.12.-3.1.
Rozvrh:
4 vyučovací hodiny obecné angličtiny denně
Počet hodin týdně:
20 vyučovacích hodin (45 minut) = 15 hodin týdně
Aktivity :
1 místní exkurze denně
Max. počet studentů :
15
Prům. počet studentů :
Méně než 12


Svátek Hogmanay:

Svojí geografickou pozicí na samém severu Britských ostrovů a temperamentem svých obyvatel v sobě Skotsko spojuje romantiku bílých Vánoc a hořících krbů s rozpustilostí a veselí, které bychom spíše očekávali u národů jižněji usídlených. Vánoce samy jsou tu svátky klidné a nevzrušené - lidé si střádají energii na bouřlivé vítání Nového roku, kterému se tu říká Hogmanay.

Program v sobě kombinuje tradici i moderní životní styl - účastníci jsou zváni na největší evropskou Hogmanay Party s živou hudbou, tancem a pouličním divadlem, nezapomenutelným pochodňovým průvodem k Parthenonu na Calton Hillu, úchvatnými ohňostroji, které vytvoří nad Edinburghem ohnivou kupoli a osvětlují edinburský hrad, to vše v příjemné atmosféře typické skotské pohostinnosti.

Program:

Kurz je vhodný pro ty, kdo si chtějí zlepšit své jazykové dovednosti a zároveň prozkoumat a zažít kouzlo a krásu tohoto svátečního období ve Skotsku. Výuka je pestrá a zábavná a je zaměřena především na skotské tradice, zvyky a zejména svátek Hogmanay. Součástí programu je bohatý společenský program a každodenní aktivity. Cena za kurz zahrnuje ubytování v hostitelské rodině, společenský program a výuku.

Ubytování:

Účastníci jsou ubytováni v hostitelských rodinách (executive nebo standard) nebo v místních hotelích.

Skupiny:

Skupiny s počtem účastníků vyšším než 10 mají nárok na 10% slevu z ceny kurzu. Při stejném počtu účastníků nabízíme jedno místo pro doprovod zdarma.

ANGLIČTINA A VOLNÝ ČAS-LANGUAGE AND LEISURE-Skotský Nový rok "Hogmanay"-LLHOG 20

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.