ANGLICKÁ ŠKOLKA PRO DĚTI OD 3-6 LET

Kurz na míru

Základní info

VÝUKA

Jelikož bude dítě trávit ve školce poměrně hodně hodin od 8-13.00 hod (5 x 60 minut denně) bude výuka probíhat bezesporu "neškolní" metodou, prostřednictvím her, soutěží, hudby, výtvarného umění, vizuálních pomůcek; základní filosofií výuky je "covert teaching", tj. děti se učí, aniž by si uvědomovaly, že se učí.
Tato metoda by se dala charakterizovat také jako pocitové nebo prožitkové učení. Metoda je velmi efektivní - během výuky si děti osvojují základní slovní zásobu, větná spojení, pozvolna začínají velice dobře rozumět v daném jazyce a dokonce v něm i plynně hovořit.
Samozřejmostí je výuka dětských básniček, říkanek, písniček, předčítání pohádek aj.
Vaše děti získají jazykový fundus, který pro ně bude vynikajícím základem pro přirozenou komunikaci v tomto jazyce.
Naše lektorka má navíc s výukou dětí bohaté zkušenosti, které zaručí skutečně efektivní výstup, se kterým budete vy i děti spokojeni.
Aby výuka angličtiny byla, co nejintenzivnější, chceme si pravidelně zvát na 30-60 minut každý pátek rodilého mluvčího, který bude s dětmi konverzovat (a to již v souvislých větách a výhradně anglicky).
V rámci pobytu dítěte v naší školce děti budou chodit ven - hned naproti naší učebny se nachází dětské hřiště s prolézačkami, také pro ně plánujeme krátké výlety například na Kozel, do Zoologické zahrady, návštěvu keramické dílny, divadla, kina Luteránské školy a mnoho dalších..... Mezi další aktivity, které bychom rádi s dětmi dělali je i výtvarné umění (malování na sklo, modelování, vystřihování, malování na kamínky, na textil, množství her a to i míčových)..

LEKTORKA: Bc. Vanda Rollingerová
* pracovala několikrát jako vedoucí na letním příměstském táboře
* čtvrt roku se věnovala postiženým dětem na 57.MŠ
* vyučovala anglický jazyk v několika MŠ v Plzni
* vystudovala jazyky pro komerční praxi: angličtinu a francouzštinu - z obou jazyků má velkou státnici a perfektně je ovládá
* v současnosti studuje magisterský obor teorie a filosofie komunikace na ZČU v Plzni
* práce s dětmi je pro ni především obrovským koníčkem

ANGLICKÁ ŠKOLKA PRO DĚTI OD 3-6 LET

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.