Albánština

Kurz na míru

Základní info

Nabízíme Vám nově výuku dalšího jazyka - albánštiny. V únoru 2015 je v naší jazykové škole dalším semestrem (rozvrhy kurzů jsou níže) zahájována výuka v kurzech pro začátečníky.

Výuka albánštiny v kurzech

Nabízíme Vám její výuku v pravidelných pololetních semestrech. Výuka je nejčastěji 1x týdně 90 minut v malých kroužcích. Budete tak stále zapojeni do výuky a nové znalosti si hned budete moci ověřovat a upevňovat častými gramatickými cvičeními a procvičováním konverzačních témat s lektorkou i spolužáky.

Přečtěte si podrobnější informace o SKUPINOVÝCH KURZECH a jejich ROZVRH KURZŮ na daný semestr.

Samozřejmě můžete studovat i individuálně - pokud nemůžete z jakýchkoliv důvodů docházet do pravidelných kurzů a nebo pokud tuto výuku upřednostňujete. Přečtěte si více o tom, jak jeINDIVIDUÁLNÍ VÝUKA organizována. 
Můžete se také přihlásit s Vašimi přáteli nebo kolegy jako UZAVŘENÝ KROUŽEK a začít studovat kdykoliv podle Vašich možností. 
V případě zájmu můžete hned poslat přihlášku, nebo nám zavolejte.

Lektorka

Česká lektorka absolventka FF UF v Praze se stážemi na univerzitě v Prištině a Tiraně.

Učebnice

Pro začátečníky se používá český materiál, který si lektorka sama připravila.

Online výuka albánštiny

Jestliže nemůžete navštěvovat kurzy albánštiny v Praze, zvolte studium online. Internetový online kurz tohoto jazyka můžete zahájit nejen kdykoliv, ale dokonce odkudkoliv z naší republiky i ze zahraničí. Tato forma výuky je podmíněna pouze funkčním počítačem s volně dostupnými programy, mikrofonem, reproduktory a trvalým připojením k internetu. Zapojit si můžete i webovou kameru, abyste lépe poznali lektorku a pomůže Vám při především při fonetice. Přečtěte si více o tom, jak probíháONLINE VÝUKA.

Albánštinou se domluvíte v:

Albánii, Kosovu, příhraničních oblastech Makedonie, Řecka, národnostní menšině v Srbsku a často také na jihu Itálie. Celkem je to jazyk téměř 6 milionů lidí.

Albánština

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.