Zástava a dopravní nehoda

Kurz na míru

Základní info

Kurz Zástava a dopravní nehoda je Vaší vstupní bránou do vzdělávání v oblasti první pomoci. Zaměřuje se na základní život zachraňující úkony (zástava krvácení, záklon hlavy), postup při náhlé zástavě oběhu a dopravní nehodě. Odbourává celou řadu mýtů. Kurz již několik let neustále vylepšujeme a aktualizujeme, aktuálně tak dosahujeme průměrné míry spokojenosti přesahující 97%.

Parametry kruzu

  • Doporučený maximální počet účastníků kurzu je 15 lidí. Cílem doporučení je zajištění dostatečného prostoru v teoretické i praktické části kurzu pro každého posluchače.
  • Kurz trvá Kurz trvá 90 minut. Čas zahrnuje teoretický výklad i praktický nácvik neodkladné resuscitace a život zachraňujících úkonů.
  • Náplní kurzu je rozpoznání náhlé zástavy oběhu a postup vč. praktického nácviku neodkladné resuscitace, komunikace s operátorkou tísňové linky 155, zvládnutí život zachraňujících úkonů a postup při dopravní nehodě.

Vybrané reference

  • Google Czech Republic, s.r.o.
  • Ministerstvo dopravy
  • Městská knihovna v Praze
  • Omega-Teplotechna Praha a.s.

U nás je samozřejmostí

 1. Profesionální resuscitační figurína  - Artur - je náš figurant, který není pouhým torzem, ale má ruce i nohy. Dokáže prostřednictvím WiFi či kabelu komunikovat s počítačem a Vy tak vidíte, jak úspěšně poskytujete první pomoc. Navíc dokáže odhalit chyby, které klasické figuríny ani nezaznamenají.

2. Multimediální prezentace  - moderní design s převahou grafiky nad texty, videoukázky i tematicky řazené nahrávky volání na linku 155 jsou zárukou, že Vás náš kurz bude bavit a zároveň Vám předá mnoho informací, které slova rozhodně nenahradí..

 3. Minimálně dvoučlenný lektorský tým  - je zárukou, že si všichni účastníci budou mít příležitost pod odborným dohledem vyzkoušet zástavu krvácení, záklon hlavy a stlačování hrudníku.

4. Certifikát pro každého  - certifikát potvrzující absolvování našeho kurzu, tzn. splnění zákonem stanovené povinnosti zaměstnavatele, vystavíme každému.

 

Zástava a dopravní nehoda

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.