Junior Automation Tester akademie

kurz

Základní info

Cíl akademie

Naše Automation Tester akademie Tě během několika týdnů připraví na kariéru v oblasti automatizované testování softwaru. Akademie se zaměřuje na poskytnutí nezbytných dovedností, znalostí a praxe v oblasti automatizovaného testování, aby absolventi byli schopní úspěšně testovat a ověřovat software pomocí automatizovaných procesů.

Úspěšný absolvent bude připraven na přímé zapojení do projektu. V rámci zaučování se již budeš moci věnovat konkrétní obchodní a technické problematice.

Jak naše akademie funguje?

Cena 16.000 Kč včetně DPH. Akademie je plně online přes platformu Microsoft Teams. Výuka probíhá v čase od 13:00 do 17:00. Program zahrnuje teoretický základ a rozsáhlé praktické aktivity pod vedením zkušeného lektora. Lektoři Ti poskytnou poradenství a podporu během celé výuky. Akademie je zakončena praktickým workshopem a prezentací výstupů.

Co by měl kandidát splňovat?

Ideální kandidát by měl být pečlivý, trpělivý a zvídavý. Psaní testovacích skriptů vyžaduje systematický přístup, dobré analytické myšlení a znalost některého skriptovacího jazyka.

Výhodou jsou následující schopnosti a znalosti:

dobré analytické myšlení znalosti životního cyklu vývoje, infrastuktury a testovacích technik zkušenosti s alespoň jedním skriptovacím nebo programovacím jazykem, především JavaScript, Groovy zkušenosti s REST API a automatizací webového rozhraní

Co se naučíš?

Absolvováním akademie získáš základní znalosti problematiky testování z každé oblasti tohoto procesu:

Testování a automatizace webových aplikací pomocí GUI Verzování zdrojového kódu Základní příkazy pro práci s databázemi Návrh a analýza testovacích scénářů

 

Junior Automation Tester akademie

Vybraný termín:

 ONLINE Upřesnující informace k termínu
00:00 – 00:00 hod.

Cena
16 000 Kč + 0% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.