Řízení malého a středního podniku

kurz

Základní info

Kurs je určen pro: řídící pracovníky podniků pracující na střední úrovni řízení, pro začínající i zkušenější podnikatele, pro všechny, kteří mají zájem zdokonalit se v oborech souvisejících s úspěšností podnikání nejrůznějšího zaměření.

Charakteristika kursu: Odpovědné studium kursu vytváří předpoklad uplatnění v nejrůznějších oborech. Absolvent je tak připraven k zahájení podnikání nebo pro práci v marketingovém, finančním či obchodním úseku podniků a organizací s poznatkovou základnou a intelektuální (praktickou) dovedností v disciplínách, jejichž struktura a věcný obsah vytvoří předpoklady pro osvojení si moderního managementu a marketingu, navodí tvůrčí přístup řešení problémů, zdokonalení vlastní osobnosti jako pracovníků a občanů, pomůže nalézt a porovnávat různé možnosti řešení z hlediska účinnosti (optimálního vztahu účelnosti a hospodárnosti). Jen s těmito znalostmi mohou absolventi najít uplatnění v současné hospodářské praxi.

Obsahová náplň kursu:

Podnikový management Tvořivost managera Marketing Psychologie trhu Finanční management Právo pro podnikatele Personální management Jakost výrobků Účetnictví Výrobní a výrobková politika Daňová soustava Umění komunikace a sebeprosazení

Řízení malého a středního podniku

Vybraný termín:

 Plzeňský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.