Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Veřejný opatrovník - online kurz

kurz

Základní info

Seminář je určen pro zaměstnance obcí vykonávajících úkoly veřejného opatrovníka a jejich nadřízeným pracovníkům (včetně starostů), jakož i dalším osobám, jež se věnují problematice veřejného opatrovnictví.
Cílem kurzu je seznámit účastníky s aktuálními problémy veřejného opatrovnictví (z pohledu vhodného řešení) a příslušnou judikaturou, aktuálním metodickým pokynem MVČR (Základní informace pro obce, jako veřejné opatrovníky) a právy a povinnostmi opatrovníků, jež jsou s činností veřejného opatrovníka spojeny (včetně odpovědnosti zaměstnanců). Podstatnou součástí výkladu je rozbor aktuálních problémů účastníků.
Program semináře:
Aktuální postřehy z praxe v oblasti opatrovnictví se zaměřením na praktické problémy v životě opatrovníků, právní rámce činnosti veřejného opatrovníka a jeho základní povinnosti, zvláštní odborná způsobilost a odpovědnost pracovníků veřejného opatrovníka, aktuální metodický pokyn MVČR (Základní informace pro obce, jako veřejné opatrovníky), interní směrnice veřejného opatrovníka, problematika schválení právního jednání soudem, zásahy do integrity opatrovaných, dluhy a jejich řešení, nakládání s finančními prostředky, vyúčtování správy a soupis jmění, ....
Diskuse, dotazy (již v průběhu).

UPOZORNĚNÍ:
Školení je nutné mít uhrazeno nejpozději den před konáním kurzu.
Po úhradě školení obdržíte přístupové údaje, kterými se budete moci ke kurzu připojit.

Veřejný opatrovník - online kurz

Vybraný termín:

8.4.2021  Jihomoravský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.