Požadavky a možnosti aplikace nového standardu ISO 22000
Kontakt na dodavatele získáte po registraci
Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
-
Kurz na míru
- ID akce:439377
Popis kurzu na míru Požadavky a možnosti aplikace nového standardu ISO 22000
Určeno pro
Manažery kvality a odpovědné pracovníky v potravinářském průmyslu, dodavatele obchodních řetězců, dále je určen všem organizacím, které mohou svými dodávkami ovlivnit bezpečnost potravin.
Cíle kurzu
Seznámit účastníky s normou ISO 22000, která specifikuje požadavky na systém řízení bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin přinést aktuální informace a praktické zkušenosti přednášejících se systémy v potravinářských firmách.
Program kurzu
Vysvětlení nové situace v oblasti certifikace v potravinářských dodavatelských prostředcích
Výklad struktury a požadavků standardu ISO 22000
Návaznost na další standardy v potravinářství – EFSIS, BRC, IF
Požadavky obchodních řetězců – v závislosti na aktuálním vývoji situace
Zavádění systémů řízení jakosti v potravinářství