Základy systému kritických bodů (HACCP)
Kontakt na dodavatele získáte po registraci
Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
-
Kurz na míru
- ID akce:439376
Popis kurzu na míru Základy systému kritických bodů (HACCP)
Určen pro
Vedoucí pracovníky v potravinářských podnicích a zaměstnance zodpovědné za fungování systému kritických bodů.
Cíle kurzu
Ukázat praktické aplikování systému kritických bodů v potravinářské výrobě a zapojení systému kritických bodů do systémů řízení jakosti. Účastníci kurzu se seznámí s rozdíly certifikovaného a necertifikovaného HACCP.
Program kurzu
Základy systému kritických bodů HACCP
Praktické ukázky dokumentace kritických bodů
Certifikovaný systém kritických bodů
Integrace s ISO 9001:2000 a budoucnost ISO 22000
Rozpracování systému kritických bodů při využití standardů BRC a IFS