Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli

Popis kurzu na míru Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli

Odborná přednáška, kterou již v Čechách a na Moravě absolvovalo tisíce manažerů a personalistů, aby zvýšili svou efektivitu a úspěšnost výběru personálu.

Co se na přednášce dozvíte?

Existují 4 konkrétní faktory pro efektivní, přesné a jednoznačné rozpoznávání vhodnosti kandidáta pro obsazení pracovního místa. Na přednášce se mimo jiné dozvíte:

  • Jak se dozvědět pravdu o uchazečích
  • jak odhadnout jejich povahové rysy
  • jak urychlit a zefektivnit celé výběrové řízení
  • jak předcházet vysoké fluktuaci pracovníků
 
Tato přednáška trvá jen pár hodin, není tedy možné Vám zde předat všechny návody a tipy, které máme. Ale můžeme slíbit, že budete odcházet s několika nápady, které můžete ihned zavéstdo praxe a zvýšit tak svou úspěšnost o desítky procent.

 

Zdroj obrázku: Performia, spol. s r.o.

 

Co řekli o přednášce:

„Velmi přínosná přednáška nejen pro nás z HR, ale ideálně i pro celý management naší firmy. Také jsem si ověřil, že problémy v rámci výběrových řízení jsou všude stejné a dá se s nimi pracovat." - Martin Kalaš, personální ředitel, Outdoor Concept a.s.

„Děkuji za přínosné dopoledne a děkuji paní Spáčilové. Upřesnila jsem si dnes další informace ohledně přijímání lidí do týmu. Začnu používat U-testy na pohovorech a znovu si osvěžím káru, pojmenování lidí na ní a co s nimi. Také upravím inzeráty, odstraním omezovače. Více se zaměřím na produktivitu a budu trvat na ověření referencí na kandidáta." - Martina Toušová Stupková, ředitel, Řešíme bydlení s.r.o.

 

Jak dlouho přednáška trvá a kdo jí povede? 

Přednáška se koná pravidelně v čase od 9:00 do 12:30. Pořádáme ji v Praze a v Brně, ale už se konala i v Ostravě, Olomouci, Liberci nebo Plzni.

Celou přednáškou vás provede Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka společnosti Performia Česká republika. Již více než 20 let se věnuje personalistice a má bohaté zkušenosti z oboru, které na přednáškách ochotně předává.

 

Kolik přednáška stojí a jak se přihlásit?

Účastnický poplatek za přednášku je 800 Kč vč. DPH.

Přihlásit se můžete na www.performia.cz, e-mailem na prednasky@performia.cz nebo na tel. čísle 242 447 688.

Těšíme se na Vás!

(Vyhrazujeme si právo nepřihlásit na přednášku zástupce personálních agentur a konkurenci)

 

Bližší popis na stránkách dodavatele: www.performia.cz/jak-efektivne-vybirat-zamestnance

Video doplňující kurz na míru Jak efektivně vybírat zaměstnance a nekoupit zajíce v pytli

Kontaktovat dodavatele kurzu na míru
Jméno
Společnost
Pozice ve firmě
E-mail
Telefon
Text
Kontrola proti spamu. Kolik je osm a sedm ? Součet zapište číslicemi.
*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.