Řešitelské a facilitační workshopy

Základní info

Facilitace a vedení workshopů

Cílem  je "náš meetink byl konkrétní, jasný, lidský se zapojením všech lidí, došli jsme k výsledku, byla dobrá atmosféra."  

 Vhodná v situacích, kdy potřebujete tým dovést k nějakému řešení. Tam kde se klíčová situace týká více stran, které je třeba zapojit a členové týmu, mají mezi sebou spor, konflikt. Tam kde se s ohledem na téma a profesní role dá spor předpokládat.

 Facilitátor pomáhá (facilitate znamená usnadňovat) procesně tomu, aby se lidé slyšeli a dohodli. Společným znakem facilitace je nejenom výsledek, tedy dohoda o řešení problému, ale i dobré vztahy a komunikace mezi účastníky workshopu, porady či setkání.

 Službu facilitace můžete využít pro vedení porad a workshopů, při ukotvení shody anebo pro překlenutí problémů ve skupině.

 Co nabízíme

  • Facilitaci strategických workshopů. Facilitaci nabízíme jako průvodcovství na cestě k výsledku. Témata strategie, vize, nasměrování nebo změna ve firmě.  Výsledkem pro skupinu může být nalezení společného řešení, kreativní nápady s konkrétním ukotvením do realizace, zásadní rozhodnutí anebo vyřešení špatné komunikace, nedorozumění či konfliktu v týmu.
  • Externího facilitátora lze samozřejmě využít i pro běžný workshop, kdy se chcete v klidu účastnit s ostatními, mít čas na přemýšlení, tvoření a pozorování a facilitátorovi rádi přenecháte vedení procesu, hlídání času a ošetřování skupiny…. 
  • Tréninkové programy pro Vaši lepší moderaci a facilitaci, umění podpořit tvořivost, a výkonnost v týmu.

 Kde může spolupracovat facilitátor?

  • Hledání nového způsobu prodeje – kreativní přemýšlení o možných cestách
  • Vznik a sladění nového týmu. Stanovení pravidel týmové spolupráce.
  • Rozhádaný tým, kde nefunguje komunikace, zpětná vazba a je napětí mezi členy týmu a vedoucím.
  • „Inventura“ motivace členů týmu. Vzájemné poskytnutí zpětné vazby.
  • Výjezdový workshop, více účastníků, kdy je třeba se např. průběžně dělit do týmů a zase sjednocovat výsledky.

 

Řešitelské a facilitační workshopy

Vybraný termín:

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a čtyři ? Součet zapište číslicemi.