Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Insolvenční řízení - věřitelé (uplatňování a uspokojování pohledávek) - aktuální výkladové problémy a judikatura - ON-LINE seminář

Základní info

Seminář je zaměřen na výklad obecné části insolvenčního zákona upravující způsoby uplatňování jednotlivých druhů pohledávek v insolvenčním řízení. Dále bude podán výklad ke způsobu uspokojování pohledávek při všech způsobech řešení úpadku dlužníka a k osudu neuspokojených částí pohledávek po skončení insolvenčního řízení. Rovněž se zaměří na výklad právní úpravy výkonu věřitelských práv v průběhu insolvenčního řízení. Probrány budou rovněž dopady Lex Covid na průběh insolvenčního řízení.



Cílem semináře je seznámit účastníky se zkušenostmi při aplikaci insolvenčního zákona v jeho aktuálním znění, zejména pak s aktuálními výkladovými problémy a s aktuální judikaturou ve výše uvedených oblastech.



Seminář je určen odborné právnické veřejnosti – zejména insolvenčním správcům, advokátům, podnikovým právníkům, daňovým poradcům, auditorům, pracovníkům státní správy a dalším zájemcům o tuto problematiku.



Program:
* Druhy pohledávek v insolvenčním řízení
* Způsob uplatňování a uspokojování jednotlivých druhů pohledávek v insolvenčním řízení
* Problematika zajištěných věřitelů
* Střet insolvenčního řízení s řízením nalézacím a exekučním
* Přezkum pohledávek
* Incidenční spory z popření pohledávky
* Dopady Lex Covid na průběh insolvenčního řízení
* Diskuse, odpovědi na dotazy účastníků

Insolvenční řízení - věřitelé (uplatňování a uspokojování pohledávek) - aktuální výkladové problémy a judikatura - ON-LINE seminář

Vybraný termín:

21.10.2020  ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena
1 809 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je šest a osm ? Součet zapište číslicemi.