Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Aktuálně pro mzdové účetní

seminář

Základní info

Cílem webináře je seznámit účastníky s aktuálními informacemi ze mzdové účtárny a v pracovněprávní oblasti.

Program webináře:

  • Změny zákoníku práce, zákona o inspekci práce a zákona o zaměstnanosti - připomenutí novinek z pohledu mzdových účetních - změny aktuální a ty, které teprve  účinnosti nabudou - např. změny v doručování zaměstnancem a zaměstnavatelem, v potvrzení o zaměstnání, vysílání zaměstnanců, připravované změny v řádné dovolené (podrobněji) , sdílená pracovní místa atd.
  • Srážky ze mzdy a odstupné - několik mezd, postup při změně zaměstnání, potvrzení o zaměstnání, vícenásobek odstupného a ukončení pracovního poměru dohodou s odstupným (doporučený postup dle EK ČR), příklad výpočtu atd.
  • Dohody konané mimo pracovní poměr a poskytnutí odměny (prémie) v souladu se zákoníkem práce - např. v souvislosti s mimořádnými odměnami (sociální služby a zdravotnictví).
  • Snížení mezd zaměstnancům a odměny vedení v právních souvislostech. 
  • Osvobození od daně z příjmů u nepeněžního příjmu při poskytnutí zájezdu - zájezd se kvůli koronaviru neuskutečnil. Doporučený postup pro rok 2020. 
  • Další aktuální výklady a připravované novinky k datu konání semináře, např. k ošetřovnému, kurarbeitu, stravenkovému paušálu, zrušení superhrubé mzdy atd.

Aktuálně pro mzdové účetní

Vybraný termín:

22.10.2020  ONLINE
09:00 – 13:30 hod.

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.