Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Finanční analýza firmy

kurz

Základní info

Klíčovou součástí kurzu je jeho dovednostní zaměření: Účastníci získají nejen teoretický základ pro ekonomické řízení podniku, ale naučí se také uplatnit nabyté znalosti při řešení praktických úkolů. Seminář vybaví znalostmi a dovednostmi jak úplné začátečníky v ekonomickém řízení podniku, tak zprostředkuje neocenitelné praktické zkušenosti i manažerům nebo zaměstnancům, kteří se řízením ekonomiky a financí běžně věnují.
FINANČNÍ ANALÝZA. Zdroje informací (finanční výkazy v ČR a jiných zemích). Struktura aktiv a pasiv. Struktura výkazu zisku a ztrát. Základní termíny finanční analýzy v českém a anglickém pojetí. Metody finanční analýzy. Cíle a využití finanční analýzy. Rentabilita, likvidita a zadluženost. Ukazatele likvidity. Ukazatele aktivity. Řízení pohledávek, závazků a zásob. Řízení čistého pracovního kapitálu. Zhodnocení analyzované společnosti.
FINANČNÍ MANAGEMENT. Zdroje financování. Náklady kapitálu. Cíle a zásady finančního managementu. Cash flow. Návratnost investice. Poměrové ukazatele finanční analýzy. Ukazatele na bázi přidané hodnoty. Nákladové metody. Výnosové metody (NPV, IRR atd.). Soustavy poměrových ukazatelů. Bankrotní a bonitní modely. Praktický příklad. Diskuse, dotazy.

Finanční analýza firmy

Vybraný termín:

13.7.2020  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.