Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Velká revize ISO 9001_2015 v praxi - in-house (1den)

Základní info

Seminář se věnuje analýze rizik výrobních procesů pomocí metody FMEA, která umožňuje systematicky vyhledávat a oceňovat možná rizika a následně navrhovat možná řešení.

Na semináři získáte informace k postupu při provádění FMEA a budete mít možnost praktického nácviku na zvoleném příkladu. FMEA je samozřejmostí v automobilovém průmyslu, ale uplatňuje se také v textilním průmyslu a v mnoha více odvětvích. 

Metoda FMEA (Failure Mode and Effect Analysis), v překladu Analýza možných vad a jejich následků, obvykle se nepřekládá a používá se zkratka FMEA. Jedná se o analytickou techniku, jejímž cílem je identifikovat místa možného vzniku vad nebo poruch v systémech.

 

DALŠÍ INFORMACE K TÉMATU

 

PRO KOHO JE URČEN: 

Seminář je určen manažerům kvality, konstruktérům, technikům, vedoucím i členům projektových týmů, pracovníkům logistiky a všem pracovníkům, kteří se podílejí na návrhu nového výrobku. Dále pracovníkům odpovědných za provádění analýz FMEA ve fázi návrhu produktu, návrhu procesu a za udržování a aktualizaci FMEA v průběhu životního cyklu produktu.

 

AKTUALIZACE 2019 

 

ČAS: 1denní seminář od 08:30 - do 16:00

POŽADAVKY: bez podmínek

 

DALŠÍ INFORMACE: 

Všechny reservace jsou nejdříve ověřeny z hlediska dostupnosti. Faktura je vystavena až v případě skutečné realizace semináře.

Velká revize ISO 9001_2015 v praxi - in-house (1den)

Vybraný termín:

27.2.2023  Jihočeský kraj

Cena
3 150 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a tři ? Součet zapište číslicemi.