Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

ISO/IEC 27035 Foundation

Základní info

V dnešním světě jsou incidenty informační bezpečnosti považovány za nejistá rizika, která mohou vážně poškodit podnikání. Organizace tak musí podniknout kroky k rychlé identifikaci, vyhodnocení a efektivnímu řízení incidentů. ISO/IEC 27035 Information Security Incident Management je mezinárodní standard, který poskytuje nejlepší postupy a pokyny pro provádění strategického plánu řízení incidentů a přípravu na reakci na incidenty.
ISO/IEC 27035 Information Security Incident Management poskytuje základní principy zabezpečení pro prevenci a účinnou reakci na incidenty informační bezpečnosti. ISO/IEC 27035 navíc zahrnuje specifické procesy pro správu incidentů, událostí a potenciálních zranitelností v oblasti bezpečnosti informací.

Školení ISO/IEC 27035 Foundation vám umožní naučit se základní prvky implementace plánu řízení incidentů a správy incidentů zabezpečení informací. Během tohoto kurzu budete schopni porozumět procesům správy incidentů zabezpečení informací.

Po absolvování tohoto kurzu můžete složit zkoušku a požádat o certifikát „PECB Certified ISO/IEC 27035 Foundation“. Certifikát PECB Foundation ukazuje, že jste pochopili základní metodiky, požadavky a přístup k řízení.

Poplatky za certifikát a zkoušku jsou zahrnuty v ceně školení.

ISO/IEC 27035 Foundation

Vybraný termín:

16.1.2023 –  18.1.2023  ONLINE

Cena
16 800 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a devět ? Součet zapište číslicemi.