Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

ISO/IEC 27005 Foundation

Základní info

ISO/IEC 27005 poskytuje pokyny pro zavedení systematického přístupu k řízení rizik informační bezpečnosti, který je nezbytný pro identifikaci organizačních potřeb týkajících se požadavků na informační bezpečnost a pro vytvoření efektivního systému řízení informační bezpečnosti. Tato mezinárodní norma navíc podporuje koncepty ISO/IEC 27001 a je navržena tak, aby napomáhala efektivní implementaci informační bezpečnosti založené na přístupu k řízení rizik.

Kurz ISO/IEC 27005 Foundation umožňuje účastníkům pochopit základní koncepty a principy řízení rizik informační bezpečnosti založené na ISO/IEC 27005.

Účastí na tomto kurzu se účastníci dozvědí více o struktuře standardu včetně hodnocení rizik bezpečnosti informací, zacházení, přijímání, komunikace a konzultace a monitorování a revize. Dále získají základní znalosti související s řízením rizik informační bezpečnosti na základě jiných norem, jako jsou ISO/IEC 27001 a ISO 31000.

Po absolvování školicího kurzu můžete absolvovat zkoušku a pokud ji úspěšně složíte, můžete požádat o certifikát „PECB Certified ISO/IEC 27005 Foundation“. Certifikát PECB Foundation ukazuje, že máte znalosti o základních konceptech, principech, metodologiích, procesech a manažerských přístupech používaných při řízení rizik v oblasti bezpečnosti informací.

Náklady na certifikát a zkoušku jsou zahrnuty v ceně školení.

ISO/IEC 27005 Foundation

Vybraný termín:

6.11.2023 –  8.11.2023  ONLINE

Cena
16 800 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a tři ? Součet zapište číslicemi.