Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Filozofie nulových vad-Zero Defects (1 den) - in-house

Kurzem Vás provede Ing. Jaroslav Nedoma

Základní info

Účastí na semináři získáte informace týkající se požadavků příručky Measurement Systems Analysis MSA, Fourth Edition, Chrysler Group LLC, Ford Motor Company, General Motors Corporation, 2010, ISBN 978-1-60-534211-5 a vysvětlit význam zabezpečení těchto požadavků ve výrobní praxi.

Kvalita naměřených dat je definována statistickými vlastnostmi měření, získaných ze systému měření. Proto je potřeba získat spolehlivou znalost systému měření, která je nutná pro účelné řízení a prokazování kvality procesu realizace produktu. Požadavky na analýzu systému měření se opírají o závazné a doporučené předpisy normativního charakteru využívané v automobilovém průmyslu.

 

PRO KOHO JE URČEN: 

Seminář je určen pro všechny zájemce podniků a společností, kteří si potřebují rozšířit vědomosti z oblasti metrologie a měřidel, Manažerům kvality a pracovníkům útvarů zabezpečování kvality, podnikovým metrologům, technikům.

 

ČAS: 1denní seminář od 08:30 - do 16:00

POŽADAVKY: bez podmínek

 

DALŠÍ INFORMACE: 

LEKTOR JE ZKUŠENÝM ODBORNÍKEM – KAPACITY OMEZENY – NEVÁHEJTE

Všechny reservace jsou nejdříve ověřeny z hlediska dostupnosti. Faktura je vystavena až v případě skutečné realizace semináře.

Filozofie nulových vad-Zero Defects (1 den) - in-house

Vybraný termín:

2.2.2023  Jihočeský kraj

Cena
3 150 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a devět ? Součet zapište číslicemi.