Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Interní auditor FSSC 22000 verze 5.1

kurz

Základní info

Kurz se zaměřuje především na zavedení požadavků systémů managementu bezpečnosti potravin pro výrobce obalů v potravinářství a souvisejících požadavků.

Cíle

  • Dozvíte se, jaké jsou postupy a techniky používané pro posuzování a řízení rizik bezpečnosti potravin.
  • Pochopíte důležitost sladění specifického řízení bezpečnosti potravin s jinými obecnými systémy managementu.
  • Obdržíte informace týkající se uplatňování neustálého zlepšování v rámci systému managementu bezpečnosti potravin.
  • Poznáte, jakým způsobem přispívají audity k efektivnosti systému managementu.
    Dozvíte se, jaká je role interního auditora a jeho povinnosti týkající se systému managementu bezpečnosti potravin.
  • Poznáte procesy a způsoby, jak efektivně implementovat systém řízení bezpečnosti potravin.
  • Budete vědět, jak se připravit na audit na základě kontrolních seznamů (checklistů). Naučíte se shromažďovat důkazy prostřednictvím pozorování, rozhovorů a přezkoumání dokumentace.
  • Budete schopni propojit svá zjištění z auditu s politikou a cíli auditované organizace včetně platných předpisů a příslušné legislativy.

Kurz je přínosný pokud

  • Působíte ve společnosti působící v oblasti potravinářského průmyslu.
  • Chcete provádět interní audity systémů řízení bezpečnosti potravin (FSMS – Food Safety Management System) dle ISO 22000, ISO 22002-1 včetně dodatečných požadavků dle systému FSSC.

Interní auditor FSSC 22000 verze 5.1

Vybraný termín:

30.5.2023 –  31.5.2023  Praha
09:00 – 17:00 hod.

Cena
10 020 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.