Základní škola vyjednávání

Kurzem Vás provede Vít Prokůpek

Vít Prokůpek je profesionální vyjednavač, expert na psychologii ovlivňování a autor bestselleru Psychologie ovlivňování: 99 tipů pro zvýšení vaší…

Základní info

Ať se vám to líbí nebo ne, vyjednáváte každý den. V rodině, s přáteli i v práci. Přesto nás tuhle dovednost ve škole neučili a život je někdy drahý učitel. Není třeba, abyste všechny chyby u „jednacího stolu“ udělali sami, když se jich dopustily zástupy lidí před vámi. Proto pro vás lektor Vít Prokůpek připravil kurz „Základní škola vyjednávání", kde se naučíte základní vyjednávací techniky.

Úspěšně vyjednávat není tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát. Dobrá zpráva je, že každý se to může naučit. Díky kurzu zvládnete běžné pracovní i nepracovní situace, ve kterých je třeba vyjednávat.

V kurzu se dozvíte:

  • kde je hranice vyjednávání a proč je to pro vás důležité
  • jak přemýšlet jako vyjednavač a objektivně analyzovat situaci
  • jakých nejčastějších chyb se vyjednavači dopouštějí a jak se jim sami vyhnete
  • naučíte se bránit se nejčastějším manipulativním trikům

Vyzkoušíte si rychlotest vyjednávání. Připravíte si svůj první vyjednávací případ a uvidíte, jak probíhá reálné vyjednávání (natočeno na kameru).
Ukážeme si, jak používat jednoduché (a přitom velmi účinné) vyjednávací techniky. A pochopíte nejdůležitější věc, kterou potřebujete znát, pokud chcete vyjednávat úspěšně



Prohlédnout kurz >>>

Základní škola vyjednávání

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a dvě ? Součet zapište číslicemi.