Šití dětských bot

Kurzem Vás provede Veronika Mocová

Miluji chvíle, kdy pod rukama lidí vznikají výrobky, ze kterých se těší jak sami výrobci, tak lidé okolo a jsem nesmírně ráda, že při své práci toho…

Základní info

Veronika Mocová Vám v kurzu „Šití dětských bot“ předá spoustu praktických tipů a rad. Naučíte se vyrobit dětské botky od A-Z krok za krokem Budete tak moct šít boty pro své děti a nebo vytvořit dárky pro své blízké. 

Kurz „Šití dětských bot" je kurzem pokračovacím. Pokud jste absolventy předchozích videokurzů šití bot, jistě Vás ve videokurzu nic nemůže překvapit. Pokud jste však podle videokurzů ještě nešili, nesmutněte. Stačí, když si ušijete peněženku podle dílu č. 3 zdarma, kde získáte základní dovednosti jak pracovat s kůží a můžete se pustit i Vy do videokurzu „Šití dětských bot". 

V kurzu se naučíte:

  • jak vyrobit střih na dětské botky od velikosti 17-30
  • jak vybrat potřebný materiál
  • jak k sobě jednotlivé díly sešít
  • jak ušít ručně boty, ke kterým nepotřebujete žádné zvláštní pomůcky
  • jako bonus se naučíte zabouchat ručně sedlářské nýty

Naučíte pracovat s kůží a nemusíte skončit jen u výroby dětských bot. Mnozí se rádi po této zkušenosti pustí třeba i do výroby kabelek a jiných kožených doplňků. Podle Veroniky kurzů už šije přes tisíc lidí a na její kurzy si můžete přečíst přes stovku kladných recenzí. 

U dílu č. 4 si můžete stáhnout střihy na dětské boty a také odkaz na eshop, kde můžete zakoupit veškerý potřebný materiál a pomůcky.



Prohlédnout kurz >>>

Šití dětských bot

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 471 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a čtyři ? Součet zapište číslicemi.