Šití bot pro začátečníky

Kurzem Vás provede Veronika Mocová

Miluji chvíle, kdy pod rukama lidí vznikají výrobky, ze kterých se těší jak sami výrobci, tak lidé okolo a jsem nesmírně ráda, že při své práci toho…

Základní info

Díky kurzu "Šití bot pro začátečníky" se krok za krokem nejprve naučíte vyrobit krásné kožené náramky a peněženky. Svoje zkušenosti pak zúročíte v druhé části kurzu, kde se naučíte vyrobit originální a hlavně pohodlné boty přímo na míru. Za podobné boty dáte v obchodech nebo u obuvníka tisíce korun, tady si je vyrobíte opravdu sami v pohodlí domova a pod vedením zkušené lektorky. Navíc jen za náklady na materiál a pomůcky.

V kurzu se dozvíte:

  • jaké pomůcky jsou potřeba pro práci s kůží
  • jak stříhat, barvit, slepovat a sešívat kůži
  • jak vyrobit krásné kožené náramky a originální peněženky
  • jak vyrobit dobře padnoucí (barefoot) boty na míru a podle svých představ

Lektorka Veronika Mocová vám v kurzu "Šití bot pro začátečníky" předá i spoustu praktických tipů a rad, čeho se při práci s kůží vyvarovat i jak opravit případné chyby. Díky nim si troufnete vyrobit náramky, peněženky a boty nejen sobě, ale třeba i svým dětem, partnerovi nebo blízkým. Budete mít dokonce dostatek informací k tomu, abyste se výrobou barefoot bot mohli začít živit.

U dílu č. 5 si můžete stáhnout odkaz na eshop, kde můžete zakoupit veškerý potřebný materiál a pomůcky. U každého z dalších dílů pak můžete stáhnout střih na konkrétní část boty.

 



Prohlédnout kurz >>>

Šití bot pro začátečníky

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 471 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a dvě ? Součet zapište číslicemi.