Ruční šití kožených rukavic

Kurzem Vás provede Ludmila Osičková

Jmenuji se Ludmila Osičková a rukavicím se věnuji po značnou část svého života. V roce 1992 jsem úspěšně ukončila čtyřletý studijní obor s maturitou „…

Základní info

V kurzu se naučíte s lektorkou Ludmilou Osičkovou ušít si krásné kožené rukavice. Lektorka vás provede steh za stehem celým postupem ručního šití. Takto ušité rukavice budou nejen vaší ozdobou, ale mohou být i vhodným dárkem.

Součástí kurzu není střih rukavic. Střih rukavic lektorka vyučuje osobně ve své dílně, protože je to velmi náročná technologická operace. K tomuto kurzu ručního šití rukavic zasílá po domluvě již připravenou sadu hotového zpracovaného výseku vaší velikosti rukavic. Cena sady je 990,- Kč a obsahuje výsek rukavic z vámi vybrané kůže, podšívku, kterou si vyberete, a nitě dle zvolených barev.. Odkaz na objednání kreativní sady najdete u dílu č.3 „Zdobení rukavic". 

Kurz ručního šití rukavic zahrnuje technologický postup od již hotového výseku rukavice (bez střihu) . Tento výsek (tvar rukavice, place a vložek) připravuje lektorka v kreativní sadě, kterou si navolíte na webu. 

V kurzu se naučíte:

  • jak si správně změřit ruku
  • jak ozdobit rukavice
  • jak do rukavice vsadit palec
  • jak všívat podšívku
  • jak rukavici uzavřít a dokončit

K tomu, abyste si dokázali ušít rukavice, budete potřebovat jen trpělivost a čas. Vámi ušité rukavice budou jedinečné, nikdo jiný nebude mít stejné.

 



Prohlédnout kurz >>>

Ruční šití kožených rukavic

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 475 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a devět ? Součet zapište číslicemi.