Modelování karikatur

Kurzem Vás provede Samuel KingDavis

Sam KingDavis je oceňovaný americký karikaturista ze St. Louis v Missouri. V současné době je členem Sdružení umělců na Karlově mostě (SVKM),…

Základní info

V kurzu „Modelování karikatur” se Samem KingDavisem se naučíte vymodelovat jakoukoli postavu ze skutečného života nebo své fantazie. Navíc k tomu nemusíte nakupovat drahé nástroje a materiál. K modelování vám postačí prsty nebo běžné věci, které najdete doma, a pracovat budete s obyčejnou dětskou modelínou.

V neplacené části se začnete učit na sošce Jeana-Michela Basquiata. To byl slavný avantgardní umělec a básník s velice výraznými rysy. V další dílech pak budete modelovat se Samem sošku Andyho Warhola. Po absolvování kurzu si budete umět představit, načrtnout a vytvořit své vlastní jedinečné postavy.

V kurzu se dozvíte:

  • jak si připravit skicu, podle které budete modelovat
  • jak vytvářet základní tvary
  • jak využívat základní tvary k další tvorbě
  • jak vystavět sošku, aby dobře držela tvar
  • jak modelovat na tváři nos, oči nebo rty
  • jak pomáhá při práci představivost v naší mysli

Při vytváření skic, které budete potřebovat k modelování, vám může pomoci předchozí Samův kurz „Kreslení karikatur”. Nemusíte si kurz kupovat celý. Stačí, když shlédnete jeho neplacenou část. A ani se nemusíte obávat, že Samovi nebudete rozumět. V kurzu s ním vystupuje Petra Cibulková, která vám vše přeloží.



Prohlédnout kurz >>>

Modelování karikatur

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a sedm ? Součet zapište číslicemi.