Jak se ubránit manipulaci a řečnickým trikům

Kurzem Vás provede David Gruber

Po celý svůj profesní život pomáhám lidem dosahovat úspěchu v osobním rozvoji. Osobní výukou, klasickými audio i video nahrávkami, koučováním,…

Základní info

V kurzu Davida Grubera „Jak se ubránit manipulaci a řečnickým trikům" se naučíte obranu proti všem podstatným trikům a manipulacím všech zemí a dob. A nejen to. Umožní vám poznávat a předem odhalovat i triky budoucí, které někdo vymyslí zítra a použije na vás pozítří. Spousta triků v kurzu je předvedena formou scének, které pomohli předvést dva úspěšní žáci Davida Grubera - Eva a Zdeněk.

David Gruber je autorem bestsellerových knih na toto téma. Vyškolil už tisíce lidí, kteří se trikům a manipulacím úspěšně brání a mají skvělou kariéru. V kurzu je spousta informací, a tak lektor radí: „Nezhltněte celý kurz najednou. Chce to pomalu, po částech, opakovat a promýšlet. Parádně se vám to vyplatí.”

V kurzu se naučíte:

  • jak zvládnout každý trik nebo manipulaci
  • jak se vyhnout slovní agresi
  • jak si poradit například s „mlžičem" 
  • jaké jsou druhy trikařů
  • jaké jsou parametry komunikačního střetu
  • co je to vlastně trik


Součástí kurzu je Multimetodická tabulka řečnických triků pro oblast náročné komunikace, kterou David Gruber sestavil. Pomůže vám lépe se v tricích a manipulacích orientovat a rychle najít správnou obranu.



Prohlédnout kurz >>>

Jak se ubránit manipulaci a řečnickým trikům

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a tři ? Součet zapište číslicemi.