Hra na kytaru s Petrem Jandou

Kurzem Vás provede Petr Janda

Za svůj život jsem vyzkoušel několik hudebních nástrojů, ale kytara mi přirostla k srdci. Na kytaru hraji od svých třinácti let a stala se mojí…

Základní info

V kurzu „Hra na kytaru s Petrem Jandou" se se známým hudebním skladatelem, zpěvákem, kytaristou a frontmanem skupiny Olympic naučíte hrát na kytaru jako opravdový mistr. Petr Janda vás naučí, jak hrát akordy jinak, než se učí ve škole, a vytvářet tak bohatší melodii. 

V kurzu vás Petr Janda na svých známých písních naučí styl hraní na kytaru, který si vytvořil a který vám pomůže zdokonalit vaši hru. Petr Janda vyučoval několik let na Konzervatoři Jaroslava Ježka a má tak s předáváním svých znalostí bohaté zkušenosti.

Kurz je určený pro mírně pokročilé a pokročilé. Ale i začátečník se může v kurzu hodně naučit. Jen je potřeba znát základní akordy. 

V kurzu se naučíte:

  • jaké zvolit struny a trsátka 
  • jak hrát akordy jinak 
  • jak držet kytaru
  • jak cvičit, aby vás to od hraní neodradilo
  • jak hrát sóla harmonicky
  • jak hrát palcem

Petr Janda všechno ukáže a vysvětlí na svých písních, které složil a hraje se skupinou Olympic. Protože tyhle písně určitě dobře znáte, bude pro vás cvičení snazší. A samozřejmě budete mít ke každé písni ke stažení text a akordy, abyste měli podle čeho hrát a zpívat.



Prohlédnout kurz >>>

Hra na kytaru s Petrem Jandou

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
4 107 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a čtyři ? Součet zapište číslicemi.