Abstraktní malování

Kurzem Vás provede Leila Kolkop

Malování je pro mě relax, hra, chuť dělat si to po svém a to stejné ráda předávám lidem na svých kurzech. Chci přinášet lidem radost do života, vrátit…

Základní info

V kurzu „Abstraktní malování" s lektorkou Leilou Kolkopovou zjistíte, že malovat zvládne každý. Nemusíte mít talent ani žádné zkušenosti. Dozvíte se, co to abstrakce je a jak vzniká, jaké pomůcky budete při malování potřebovat a také jak s abstraktním malováním začít. 

Na rozdíl od jiných způsobů malování při abstrakci neexistují předlohy, při malování máte absolutní svobodu a podoba obrazu záleží jen na vás. Při abstraktním malování uvolníte svou mysl, vypnete myšlenky, popustíte uzdu své fantazii a necháte štětec volně jezdit po plátně. Díky tomu je abstraktní malování skvělým relaxem v této uspěchané době. 

V kurzu se naučíte:

  • co to abstrakce je a jak vzniká
  • jak si připravit pár abstraktních skic
  • jak si uvolnit ruku jednoduchými tahy štětce
  • jak pracovat s různými pomůckami – špachtle, stěrka, houbičky, aj.
  • jak pojmout reálný motiv abstraktně
  • jak obraz dokončit a dodat mu jiskru

V tomto kurzu si dodáte odvahy začít malovat, i když jste nikdy nedrželi štětec v ruce anebo je to už hodně dávno. Lektorka vás povede krok za krokem od jednoduchých technik po složitější a naučí vás používat k malování různé pomůcky. Představí vám širokou škálu abstraktních technik, ale hlavně vám ukáže, jak začít. 



Prohlédnout kurz >>>

Abstraktní malování

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 455 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a šest ? Součet zapište číslicemi.