Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Stavební právo ve světle novelizované právní úpravy

kurz

Základní info

Změny v základních pojmech, působnosti stavebních úřadů a přezkumu závazného stanoviska dle novelizovaného ustanovení § 4 stavebního zákona. Dále změny v územním řízení, vč. změn v institutech zjednodušeného územního řízení, územního souhlasu a společného územního souhlasu a souhlasu s provedením ohlášeného stavebního záměru. Problematika § 96b - závazného stanoviska orgánu územního plánování.
Bude pojednáno o nové právní úpravě územního řízení s posouzením vlivů na životní prostředí (§94a - 94i), společného územního a stavebního řízení (§ 94j - 94p) a společného územního a stavebního řízení s posouzením vlivů na životní prostředí (§ 94q - 94y).
Změny v kategorizaci stavebních záměrů nevyžadující územní rozhodnutí a územní souhlas a stavební povolení nebo ohlášení (§ 79 odst. 2 a 103 SZ). Změny v ohlašování a povolování staveb. Změny v problematice užívání staveb (kolaudace) – režim kolaudačního souhlasu a kolaudačního řízení (§ 122a). Změny v problematice odstraňování staveb. Přechodná ustanovení novely stavebního zákona. Vybraná judikatura v oblasti veřejného stavebního práva. Diskuse. Dotazy.
Vaše předběžné dotazy lze zaslat spolu se závaznou přihláškou

Stavební právo ve světle novelizované právní úpravy

Vybraný termín:

7.4.2020  Moravskoslezský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.