Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Procesní kontaminanty v potravinách - legislativní požadavky

Základní info

Obsah on-line semináře:
* Procesní kontaminanty
* Akrylamid – vznik a výskyt v potravinách
* Akrylamid – legislativní požadavky (nařízení 2017/2158/EU)
* Akrylamid – zmírňující opatření pro vybrané potraviny:
* hranolky a další smažené výrobky z krájených brambor,
* bramborové lupínky, snacky, krekry a jiné výrobky z bramborového těsta,
* chléb,
* snídaňové cereálie (s výjimkou ovesné kaše),
* jemné pečivo: keksy, sušenky, suchary, cereální tyčinky, oplatky, suchary, knäckerbroty, náhražky chleba, perník apod.
* pražená káva a instantní (rozpustná) káva,
* náhražky kávy
* potraviny pro malé děti a obilné příkrmy určené pro kojence a malé děti.
* Furan – výskyt a legislativní požadavky
* MCPD - výskyt a legislativní požadavky
On-line semináře - vzdělávejte se kdekoliv

On-line seminář neboli webinář je způsob vzdělávání přes internet vedený lektorem v reálném čase. Zúčastnit se ho můžete kdekoliv. Stačí Vám k tomu jen počítač s internetem a sluchátka. Během školení můžete lektorovi položit dotaz prostřednictvím chatu. On-line semináře probíhají v aplikaci Adobe Connect. Link k přihlášení do virtuální místnosti Vám pošleme den před konáním semináře na e-mailovou adresu uvedenou v objednávce.

Procesní kontaminanty v potravinách - legislativní požadavky

Vybraný termín:

17.3.2021  ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a osm ? Součet zapište číslicemi.