Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Opatrovnictví v praxi - online kurz

kurz

Základní info

Seminář je určen pro opatrovníky osob omezených ve svéprávnosti, zaměstnancům obcí vykonávajících úkoly opatrovníka a jejich nadřízeným pracovníkům, opatrovníkům osob v jiných případech.
Cílem kurzu je seznámit účastníky s aktuálními problémy opatrovnictví a příslušnou judikaturou, metodickým pokynem MVČR z roku 2015 (Základní informace pro obce, jako veřejné opatrovníky) a dále právy a povinnostmi opatrovníků, jež souvisejí zejména (nikoli však výhradně) s novým občanským zákoníkem. Podstatnou součástí výkladu je rozbor aktuálních problémů účastníků
Program semináře: Aktuální postřehy z praxe v oblasti opatrovnictví se zaměřením na praktické problémy v životě opatrovníků, Metodický pokyn MVČR z roku 2015 (Základní informace pro obce, jako veřejné opatrovníky), problematika schválení právního jednání soudem, zásahy do integrity opatrovaných, dluhy a jejich řešení, nakládání s finančními prostředky, vyúčtování správy a soupis jmění, a  práva,  povinnosti a odpovědnost opatrovníků....  Diskuse, dotazy (již v průběhu semináře).

UPOZORNĚNÍ:
Školení je nutné mít uhrazeno nejpozději den před konáním kurzu.
Po úhradě školení obdržíte přístupové údaje, kterými se budete moci ke kurzu připojit.

Opatrovnictví v praxi - online kurz

Vybraný termín:

21.10.2021  Jihomoravský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.