HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz

Kurzem Vás provede Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Základní info

Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme analýzu rizik a nebezpečí a naučíme se stanovit kritický bod. Absolventi kurzu získají informace a návod, jak vytvořit a zavést systém HACCP ve vlastním provozu.
Seminář je určen všem, kteří se chtějí o systému HACCP dozvědět více, zejména pracovníkům, kteří jsou za systém HACCP zodpovědní.
Obsah kurzu:
  • Úvod do HACCP (legislativní zakotvení ČR, EU, Codex Alimentarius)
  • Program nezbytných předpokladů (DDD, SVP, SHP, sanitační řád)
  • Popis produktu
  • Popis použití produktu
  • Sestavení proudových diagramů
  • Hodnocení rizika
  • Stanovení kritických kontrolních bodů a kontrolních bodů
  • Stanovení kritických mezí pro kritické kontrolní body
  • Monitoring kritických kontrolních bodů
  • Nápravná opatření
  • Ověření systému HACCP
  • Dokumentace systému HACCP
  • Přezkoumání systému HACCP (plán požadavky a stanovení pro interní audit)
UPOZORNĚNÍ:
Školení je nutné mít uhrazeno nejpozději den před konáním kurzu.
Po úhradě školení obdržíte přístupové údaje, kterými se budete moci ke kurzu připojit.

HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz

Vybraný termín:

1.10.2021  Jihomoravský kraj

Cena
1066 Kč + 21 % DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a dvě ? Součet zapište číslicemi.