Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Správná výrobní a hygienická praxe v potravinářských provozech

Základní info

Pro koho je kurz přínosný?
Kurz je určen pro pracovníky kvality v potravinářských provozech, kteří chtějí rozšířit své znalosti a praktické dovednosti při řízení hygieny a správné výrobní praxe v různých typech potravinářských podniků.

Na co se ve vzdělávacím kurzu zaměříme?
Získáte znalosti z oblasti, jako je nastavení hygienického a sanitačního řádu, kontrola dodržování hygienických pravidel na pracovišti, hygienické smyčky, hygienické stroje, zajištění bezpečné výroby potravin, normování a nastavení výrobních procesů, procesy vývoje nových produktů a jejich implementace do výroby.


Po absolvování semináře účastník obdrží OSVĚDČENÍ o účasti.

Nevyhovují Vám termíny školení? Potřebujete vyškolit více zaměstnanců? Nebo chcete přizpůsobit program vzdělávacího školení na míru, aby odpovídal potřebám Vaší organizace? Na základě Vašich požadavků připravíme školení ve firmě.


ORGANIZAČNÍ POKYNY A PROGRAM
Učebna je pro účastníky otevřená od 08.15 hod.
Prezence posluchačů: 08.30 - 09.00 hod.
Začátek kurzu: 9:00 hod.

Program: 9.00 až 16.00 hod.

  • Definice SHP/SVP
  • Přehled legislativních předpisů
  • Legislativní požadavky na řízení hygieny
  • Základní principy řízení hygieny v potravinářském podniku
  • Zamezení kontaminace a zajištění bezpečnosti potravin
  • Sanitární technika a stroje
  • Řízení výrobních procesů, vývoj nových produktů

Lektor: Ing. Václav Štursa


Pro další rozvoj doporučujeme účastníkům kurzy:

Alergeny a modifikované potraviny
Management rizik

Správná výrobní a hygienická praxe v potravinářských provozech

Vybraný termín:

10.2.2020  Praha

Cena
2 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a deset ? Součet zapište číslicemi.