Školení hygienického minima

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
  • Akce

  • Typ akce:
    kurz
  • Vedeno v jazyce:
    česky
  • ID akce:
    3375574
  • Místo konání

  • Region:
    Praha
  • Adresa:
  • Termín

  • Doba trvání:
    1 den
  • Počet vyučovaných hodin:
    2
  • Cena *

  • Cena:
    4300 Kč
  • Popis ceny:

Popis kurzu Školení hygienického minima

Obsah:

  • Hazard Anylysis Critical Control Point (HACCP)
  • Provozní hygiena
  • Osobní hygiena
  • Epidemiologicky rizikové potraviny
  • Dezinfekce, dezinsekce, deratizace
  • Legislativa

Cílem školení hygienického minima je seznámit zaměstnance stravovacího provozu se zásadami, které je třeba dodržovat při skladování, výrobě, přepravě a výdeji pokrmů, zabezpečení zdravotní nezávadnosti a  bezpečnosti potravin. Školení je návodem, který pracovníky kuchyně metodicky vede k dodržování hygienických požadavků tak, aby byla zabezpečena výroba zdravotně nezávadných a jakostních potravin v souladu s platnou legislativou.

Příloha doplňující kurz Školení hygienického minima

Příloha kurzu
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace