GDPR z pohledu práva

  • Lektor

  • Popis
    'Lektoři z firmy: ICT Pro s.r.o. - školení garantují zkušení profesionálové z praxe z týmu Strict Professionals'
  • Místo konání

  • Region:
    Praha
  • Adresa:
    Líbalova 2348/1, 149 00 Praha
  • Termín

  • Termín zahájení:
    14.11.2019
  • Termín ukončení:
    14.11.2019
  • Doba trvání:
    1 den
  • Počet vyučovaných hodin:
    8
  • Cena *

  • Cena:
    5400 Kč + 21% DPH
  • Popis ceny:

Popis kurzu GDPR z pohledu práva

Kurz Vám pomůže pochopit výklad směrnice GDPR, implementovat úspěšně zásady ochrany osobních údajů ve firmě a vyhnout se tím sankcím. Cílem kurzu je také seznámit účastníky s ověřenými postupy či následky narušeních ochrany osobních údajů. Kurz je vhodný pro účastníky, kteří mají alespoň základní povědomí o zákonu o ochraně osobních údajů (101/2000 Sb.
Tento kurz lektorsky zajišťuje advokátní kancelář SEDLAKOVA LEGAL.
  • GDPR
  • GDPR
  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Osobní údaje a zpracování
  • Subjekt údajů
  • Správce vs. zpracovatel
  • Zabezpečení osobních údajů
Objednat účast na kurzu - GDPR z pohledu práva
Máte-li dotaz kontaktujte dodavatele kurzu.
Jméno:
Společnost:
Pozice ve firmě:
Text:
Počet účastníků (číslo):
E-mail:
Telefon:
Tato objednávka se Vám přičte do klubu Educity
Pokud ještě nemáte klubovou kartu, zaregistrujte se zde a kartu Vám zašleme zdarma.
Číslo Vaší klubové karty:
  
Ulice:
Město:
IČ:
PSČ:
DIČ:
Kontrola proti spamu. Kolik je pět a deset ? Součet zapište číslicemi.

Vyplněním formuláře poskytuji správci webu společnosti IVITERA a.s., Kafkova 16, 160 00 Praha, souhlas se zpracováním svých osobních údajů v nezbytném rozsahu za účelem zaslání vyžádané informace o nabídce vzdělávacích akcí společností IVITERA a.s. a pro zpřístupnění těchto údajů k zaslání vyžádané informace vhodným vzdělávacím společnostem. To vše v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Souhlas poskytuji dobrovolně na dobu neurčitou. Zároveň prohlašuji, že mnou uvedené údaje jsou pravdivé. Souhlas může být kdykoli odvolán.

Správce prohlašuje, že bude zpracovávat údaje v souladu s platnou právní úpravou a pouze k účelům, ke kterým mu byl poskytnut souhlas.

Odesláním formuláře souhlasím s obchodními podmínkami

*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.