GDPR z pohledu práva

Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde
  • Lektor

  • Popis
    'Lektoři z firmy: ICT Pro s.r.o. - školení garantují zkušení profesionálové z praxe z týmu Strict Professionals'
  • Místo konání

  • Region:
    Praha
  • Adresa:
    Líbalova 2348/1, 149 00 Praha
  • Termín

  • Doba trvání:
    1 den
  • Počet vyučovaných hodin:
    8
Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde

Popis kurzu GDPR z pohledu práva

Kurz Vám pomůže pochopit výklad směrnice GDPR, implementovat úspěšně zásady ochrany osobních údajů ve firmě a vyhnout se tím sankcím. Cílem kurzu je také seznámit účastníky s ověřenými postupy či následky narušeních ochrany osobních údajů. Kurz je vhodný pro účastníky, kteří mají alespoň základní povědomí o zákonu o ochraně osobních údajů (101/2000 Sb.
Tento kurz lektorsky zajišťuje advokátní kancelář SEDLAKOVA LEGAL.
  • GDPR
  • GDPR
  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Osobní údaje a zpracování
  • Subjekt údajů
  • Správce vs. zpracovatel
  • Zabezpečení osobních údajů
Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde

Kontaktovat firmu - ICT Pro s.r.o.

Váš email:
Váš dotaz:
Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a osm ? Součet zapište číslicemi.

Dodavatel veřejného kurzu

ICT Pro s.r.o.

Prosíme zmiňte EduCity
při kontaktování dodavatele

Adresa

Sochorova 38, 616 00 Brno

Kontakty


*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.