Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Cukrář - úplná kvalifikace

Základní info

Kurz je složen z hlavní části-Výroba zákusků a dortů  a je zakončený zkouškou profesní kvalifikace.

Po této části následuje krátké proškolení lektorem - příprava ke zkouškám Výroba jemného pečiva a Výroba restauračních moučníků. Tato příprava je zakončena zkouškami profesních kvalifikací.

Tyto 3 zkoušky jsou podkladem pro získání živnostenského listu, nebo připuštění k závěrečným učňovským zkouškám.

 

 

Cukrář - úplná kvalifikace

Vybraný termín:

24.9.2019 –  31.1.2020  Praha 8 Upřesnující informace k termínu
14:00 hod.

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a šest ? Součet zapište číslicemi.